"
Overige Producten 
Kabels 
Account  
Offerte voor Bedrijven

Led nachtlampen

De led nachtlamp is bedoeld als summiere verlichting ter oriëntatie in het donker. Zonder bewegingsdetector is speciaal voor kinderen om toch wat licht in het donker te hebben. De sensoruitvoeringen, sommigen met schemerschakelaar, zijn allen voorzien van een lichtnetstekker. De kindermodellen zijn allemaal van het batterijtype en zijn, om het nog wat aangenamer te maken voor de kids, uitgevoerd in de vorm van knuffelbeestjes en sprookjesfiguren. Sommige led nachtlampen geven niet alleen licht, maar spelen zelfs slaapliedjes. Door toepassing van leds zijn alle uitvoeringen energiezuinig en gaan lang mee. Lees meer
Led nachtlamp - Brennenstuhl
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 11,69

Led nachtlamp met sensor

De led nachtlampen voor nachtelijke oriëntatie, die natuurlijk ook in donkere ruimtes zonder ramen goed hun dienst doen (denk aan berghok of kelder wanneer u uw handen vol heeft en de lichtschakelaar niet kunt bedienen), hebben een bewegingsmelder. Dat is een zogenoemd PIR-type. PIR staat voor passief infra rood. Deze sensor reageert op lichaamswarmte. Wanneer dat warmtelichaam van plaats verandert neemt hij temperatuurverschillen waar en daarmee indirect ‘beweging’. Dit laat ook tegelijkertijd zien dat wanneer de bewegingsrichting loodrecht op die led nachtlamp met sensor is, geen temperatuurverschillen en dus geen beweging wordt waargenomen. Immers als je naar de sensor toe beweegt blijft het warmtelichaam vanuit de bewegingsmelder gezien op dezelfde plaats. Dus een dergelijke led nachtlamp altijd terzijde plaatsen van de looprichting of centraal in de ruimte. U hoeft hem immers niet per definitie rechtstreeks in een stopcontact te steken. U kunt hem ook in een verlengdoos prikken en die op een tafel leggen. Bepaalde uitvoeringen die we hebben kunt u met een verlengsnoer zelfs tegen de wand leggen en er een vloerlichtje van maken.

Uitvoeringen

Er zijn lichtnet- en batterij-uitvoeringen. Voor de kindermodellen zijn de led nachtlampen meestal voorzien van AA penlite batterijen (R6) of knoopcellen van het LR44 (AG13) type. Dat zijn beiden 1,5V uitvoeringen en standaard zitten in de led nachtlampen drie stuks ervan. Om batterijen te sparen schakelen diverse led nachtlampen af na 10, 15, 30 of 45 minuten. Ook laat het licht zich bij diverse uitvoeringen instellen. In ieder geval geldt als stelregel nooit direct in de leds kijken, zeker kinderen niet. Dus gebruikt u de led nachtlamp in de felle lichtstand, dan op een afstand neerzetten van bijvoorbeeld het bed. Een heel nuttige led nachtlamp is een stopcontactmodel waarbij de lamp op een stekker opgestoken zit en de Li-ion batterij in de led nachtlamp contactloos wordt opgeladen via magnetisme. Door de lamp af te nemen kan men hem ook als een zaklamp gebruiken. Als zaklamp gaat hij bij continu licht minstens 1,5 uur mee en als nachtlamp minstens 2 uur. Dan zijn er ook nog led nachtlampen met schemerschakelaar, die automatisch aangaan wanneer het donker begint te worden en vanzelf uitschakelenals het weer licht wordt.

Led nachtlamp online kopen

Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een product of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.