"

Feestverlichting led geschikt voor elk thema

In onze webshop vindt u dit type verlichting in verschillende lengtes en kleuren. Tevens vermelden wij het aantal lampjes, dat maakt het eenvoudiger om een keuze te maken. De mogelijkheden van feestverlichting led zijn immers eindeloos. De gekleurde lampjes zijn bovendien prima met elkaar te combineren. Dit maakt ze bijvoorbeeld zeer geschikt voor een feestje met een thema, zoals disco of kerst. Hou wel rekening met het thema van het feestje. Voor een bruiloft is het bijvoorbeeld een goed idee om led verlichting met een warm witte kleur aan te schaffen. Deze erlichting heeft een warme kleur en led is net iets subtieler dan gekleurde lampjes. Leds hebben ruim 50.000 branduren, wat betekent dat led partyverlichting lang meegaat. U kunt het verder op allerlei manieren bevestigen.

Verlichting voor feesten en partijen ophangen

Hou bij het gebruik van de led partyverlichting altijd rekening met de plek waar u het wilt gebruiken. Meet altijd de oppervlakte (bijvoorbeeld van uw tuin) en kijk welke feestverlichting led daar het beste bij past. In de tuin is het gebruik van een lange lichtslinger aan te raden. Let daarbij op het aantal lichtjes en hoe dicht ze bij elkaar hangen. Hou ook rekening met het feit dat er aan het uiteinde van een snoer vaak geen lichtjes meer zitten omdat het moet worden ophangen. Geen bomen in de tuin? In dat geval zou u bijvoorbeeld palen in de tuin kunnen timmeren om de feestverlichting led aan op te hangen. Of heeft u een schutting of muur waar de feestverlichting led aan kan bevestigd. Zorg bij het gebruik van feestverlichting led wel voor dat u genoeg stroompunten hebt. Gebruik eventueel een verlengsnoer bijvoorbeeld op een handige haspel om alle lampjes te kunnen verlichten.

Lange levensduur en milieuvriendelijk

Geef de feestverlichting led voldoende ruimte en hang de lampjes niet te dicht bij elkaar. Dit geldt zowel voor binnen- als buitenruimtes. Led verlichting is goed in staat om zelf warmte weg te voeren. Op deze elektronicaplaat is een lampje bevestigd dat nooit echt warm wordt. Ook fijn om te weten is dat led in tegenstelling tot een spaarlamp geen giftige dampen bevat. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u de feestverlichting led morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een product of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.