Bureaulamp kopen met geïntegreerde led of E27 fitting

Een bureaulamp voorzien van led levert een heel andere lichtbron op dan een uitvoering met gloeilamp. Om maximaal gebruik van de kwaliteiten van led te maken verdient de geïntegreerde led de voorkeur. Hierbij zijn lichtbron en de bureaulamp 100% op elkaar afgestemd wat prestaties en levensduur ten goede komt. Een led met E27 fitting wordt ook wel retrofit genoemd en maakt het mogelijk om led lichtbronnen in armaturen voor gloeilampen te plaatsen. Lichtbron en bureaulamp zijn dan wel iets minder goed elkaar afgestemd omdat led lampen nu eenmaal andere karakteristieken hebben dan gloeilampen met inmiddels verouderde specs.

Lichtopbrengst en lichtkleur

Afhankelijk van het gebruik en de gewenste hoeveelheid licht kan gekozen worden voor verschillende lichtsterktes en lichtkleuren. De lichtopbrengst van de bureaulampen met de led geïntegreerd loopt uiteen van 85 lumen (+/- 15 watt gloeilamp) tot 650 lumen (+/- 60 watt gloeilamp). De leverbare lichtkleuren zijn “wit” en “koud wit”, perfect werklicht dus. De bureaulampen met E27 fitting kunnen voorzien worden van een lamp naar keuze. De stralingshoek is met 1700 voor de geïntegreerde types en 1600 voor de E27 types mooi ruim bemeten. Bijna elke bureaulamp met geïntegreerde led is dimbaar, waardoor de lichtsterkte individueel aanpasbaar is.

Opties die het werken makkelijker maken

Een moderne bureaulamp kopen betekent dat u kunt kiezen uit een aantal functionele opties. Het aanwezig zijn van een ingebouwde accu maakt het mogelijk de lamp ook zonder lichtnetaansluiting te gebruiken. Een USB aansluiting is ideaal voor het opladen van de smartphone, powerbank of zelfs het aansluiten van een USB bureauventilator. Een display met klok/datum/tijd. RGB sfeerverlichting en last but not least een ingebouwde Bluetooth speaker zijn ook poties. Bij de productinformatie staat steeds aangegeven over welke opties de bureaulamp beschikt. Uiteraard kunt u ook de meeste opties combineren.

Vrijheid bij de plaatsing

U vindt bij ons vaak de bureaulampen van het staande type. Voor situaties waar de gewenste plaatsing niet wil lukken, kunt u een bureaulamp kopen met klembevestiging. Als er bijvoorbeeld te weinig plaats op het bureau is, kunt u ze vastklemmen aan een boekenrekje dat erboven hangt. Leest u vaker in bed, dan klemt u het lampje aan het hoofdeinde. De mogelijkheden zijn hierbij uitgebreid, zeker als het ook nog eens een bureaulamp betreft met een ingebouwde oplaadbare accu.

Online uw bureaulamp kopen

Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een product of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.