Netwerkkabel CAT 6 - U/UTP - 5 meter

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Netwerkkabel CAT 6 - U/UTP  5 meter
   
Netwerkkabel - Zwart,
Type: CAT 6 U/UTP - PVC,
Aansluiting 1: RJ45 Male,
Aansluiting 2: RJ45 Male,
Aders: CCA - AWG 24/7,
5 meter.
Productcode: 1097566
voorraad: 6.050
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 4,99Aantal 10-49: € 4,82Aantal 50-249: € 4,39Aantal 250+: € 3,99
€ 4,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1097566
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 4,99
Meer informatie over dit product

Een computer of een laptop kan verbinding maken met een netwerk via een draadloze verbinding of met een kabel. Met een netwerkkabel is de verbinding een stuk stabieler en is het vaak mogelijk om hogere snelheden te halen. Een draadloze verbinding is daarentegen weer handiger voor als u flexibel wilt zijn met de plek waar u de apparaten wilt gebruiken. Voor het verbinden van apparaten met bekabeling kan er gebruik worden gemaakt van de Goobay CAT6 netwerkkabel 5 meter. Deze kan gebruikt worden voor het aansluiten van apparaten als computers, televisies, laptops, netwerkschijven, printers en andere apparaten met een bedraad netwerk.

Technische eigenschappen

Voor het maken van de koppeling met een netwerk beschikt de Goobay CAT6 netwerkkabel 5 meter aan beide einden over een netwerkstekker. Dit is een RJ45 stekker die op elke gebruikelijke netwerkaansluiting kan worden aangesloten. De stekkers beschikken over een connector met 8 vergulde kleine connectoren. Aan deze connectoren zijn in de stekker de aders van de kabel gemonteerd. Deze 8 aders vormen in 4 aderparen de kern van de kabel en worden beschermd door een mantel gemaakt van zwart pvc. Dit pvc loopt ook door tot de stekkers zelf en bieden daar bescherming voor het lipje dat aan de bovenkant van de stekkers geplaatst is.

Overige eigenschappen

Het lipje bovenop de RJ45 stekkers van de Goobay CAT6 netwerkkabel 5 meter is bedoeld voor de beveiliging van de stekkers als deze in een aansluiting zijn geplaatst. Zodra een stekker in een netwerkpoort wordt gestoken, klikt deze vast. De trekontlasting zorgt er dan voor dat de connectie niet zomaar kan worden verbroken. Om de stekker te kunnen ontkoppelen, dient het lipje te worden ingedrukt en kan de stekker uit het contact worden gehaald. Voor de ondersteuning van een goede connectie zijn de connectoren van de stekkers ook verguld.

Extra informatie

Deze netwerkkabel is er één van het type CAT6. Dit betekent dat de netwerkkabel gebruikt kan worden voor het verzenden van gegevens over een netwerk met een maximale snelheid voor de overdracht van data van 1000 Mbit per seconde bij een frequentie van 250 megahertz. Deze snelheid is even hoog als bij het gebruik van een CAT5e kabel, het verschil is echter dat met een CAT6 kabel meer data op hetzelfde moment kan worden verwerkt. De kabel kan gebruikt worden op elk type patchpaneel en is bedoeld voor het maken van de koppeling tussen computers, laptops en andere apparaten met een netwerkapparaat.

U/UTP kabel geschikt gigabit netwerken.
Kleur: Zwart
Lengte: 5 meter
Type: U/UTP CAT6 netwerkkabel
Aders: CCA - AWG 24/7
Halogeenvrij: Nee
Mantel: PVC
Afscherming van aderparen: Geen
Afscherming van kabel: Geen
Kabel met trekontlasting
Geschikt voor alle patchpanelen

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie