U/UTP-kabel CAT 5e - 0.25 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
CAT 5e - U/UTP Netwerkkabel 0.25 meter
   
Netwerkkabel - Wit,
Type: U/UTP CAT 5e - PVC,
Aansluiting 1: RJ45 Male,
Aansluiting 2: RJ45 Male,
Aders: CCA - AWG 26/7,
0.25 meter
Productcode: 1280381
voorraad: 205
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 0,89Aantal 10-49: € 0,86Aantal 50-249: € 0,78Aantal 250+: € 0,71
€ 0,89 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1280381
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 0,89
Meer informatie over dit product

Apparaten kunnen met een netwerk worden verbonden door gebruik te maken van een draadloze verbinding of van een netwerkkabel. Hiermee hebt u vaak de zekerheid dat het netwerk stabiel en betrouwbaar is. Een professioneel netwerk, maar ook een thuisnetwerk, kan worden aangelegd met behulp van patchpanelen in een serverkast. Apparaten die met een netwerk verbonden worden kunnen in de serverkast aan elkaar gekoppeld worden met de Goobay netwerkkabel CAT5e. Dit product is voorzien van stekkers en dus direct klaar voor gebruik.

Technische specificaties

De netwerkkabel van Goobay heeft een lengte van 0,25 meter en is daarmee erg geschikt voor het gebruik in patchpanelen. De afstanden tussen verschillende panelen is vaak erg kort en door een korte kabel te gebruiken zorgt u ervoor dat de patchkast overzichtelijk en geordend blijft. Dit product is voorzien van 2 stekkers met vergulde connectoren. De stekkers zijn male RJ45-stekkers die eenvoudig aangesloten kunnen worden. In de kabel zit een kern die bestaat uit acht koperen draden die verdeeld zijn in vier paren. Deze aderparen zijn in elkaar gedraaid en elk op dezelfde manier in de connector gemonteerd.

Overige specificaties

De aderparen zijn niet afzonderlijk beschermd. Het totaal van de 8 koperen draden wordt wel beschermd. Hiervoor is gebruik gemaakt van een mantel die gemaakt is van wit pvc. De RJ45-stekkers aan dit snoer zijn gemaakt van kunststof en hebben een lipje bovenop de stekker zitten. Dit lipje is bedoeld voor het beveiligen van de stekker als deze is aangesloten. Als u de stekker in een daarvoor bestemde aansluiting plaatst, dan klikt deze vast. Deze trekontlasting is bedoeld om ervoor te zorgen dat de kabel niet per ongeluk uit het contact kan worden gehaald. Om de kabel te ontkoppelen drukt u eenvoudig het lipje van de stekker in.

Extra informatie

Deze netwerkkabel van Goobay is geschikt voor het gebruik in elk type patchpaneel. De kabel is van categorie CAT5e en is daardoor geschikt voor het gebruik in netwerken met een snelheid van maximaal 1000 mbit per seconde (1 gbit per seconde). De maximale bandbreedte die met dit product behaald wordt is 100 megahertz. Dit is voldoende voor het dagelijks gebruik van een gemiddelde internetgebruiker. Bent u op zoek naar een langere netwerkkabel, dan vindt u bij ons verschillende versies in grotere lengtes.

Netwerkkabel,
Type: CAT 5e U/UTP - PVC,
Aansluiting 1: RJ45 Male,
Aansluiting 2: RJ45 Male,
Aders: CCA - AWG 28/7,
Halogeenvrij: Nee,
Mantel: PVC,
Met vergulde contactvlakken,
Kabel met trekontlasting,
Geschikt voor: alle Patch panelen,
Kleur: Wit,
Kabellengte: 0.25 meter,
Afgeschermde kabel volgens de norm: TIA / EIA 568B
Lood <90 ppm, cadmium <5 PPM.

CAT 5e
Bandbreedte: 100 Mhz
Maximale snelheden: tot 1 Gigabit (ethernet, fast ethernet en gigabit ethernet).
Deze kabel is geschikt voor de gemiddelde gebruiker voor browsen en streaming.

Netwerkkabels voor hoge datasnelheid:
- CAT6 10Gb/s tot maximaal 55 meter.
- CAT6a 10Gb/s tot maximaal 100 meter.
- CAT7 40 Gb/s tot maximaal 50 meter en 100 Gb/s tot maximaal 15 meter.
- CAT8 40 Gb/s tot maximaal 30 meter maar apparatuur gebruikt minder vermogen.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie