USB autolader

Voor 22u besteld, morgen in huis
  • Kleur:
voorraad: 2.185
€ 9,99 € 9,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1674724
Tijdelijk afgeprijsd!
Aantal 1-en meer: € 9,99
Meer informatie over dit product

Maak van de 12 volt aansluiting of de sigarettenaansteker in uw auto eenvoudig een dubbele USB-lader waarmee u uw telefoon of tablet kunt opladen. Dat is mogelijk met de dubbele USB-autolader. Deze is voorzien van een stekker die gebruikt kan worden in de 12 volt connectie of sigarettenaansteker in de auto. Op de autolader zitten twee USB-aansluitingen die gebruikt kunnen worden voor het opladen van apparaten met een bijpassende kabel zoals een smartphone, een tablet of een navigatie systeem. Deze aansluitingen kunnen op hetzelfde moment gebruikt worden zonder dat dit invloed heeft op de stroomsterkte die wordt afgegeven.

Technische specificaties

Dit product wordt in een 12 of 14 volt connectie geplaatst met bijpassende stekker die aan het apparaat gemonteerd zit. De lader verdwijnt voor een groot deel in de aansluiting en steekt daardoor niet ver uit. Aan de voorzijde zitten aansluitingen waarop USB-kabels aangesloten kunnen worden. Dit zijn dan ook 2 female aansluitingen. Deze autolader is voorzien van een zekering die ervoor moet zorgen dat er geen kortsluiting kan ontstaan. Als er teveel spanning op de lader komt te staan, dan gaat deze zekering kapot. De zekering en het binnenwerk worden beschermd door een behuizing die gemaakt is van zwart kunststof.

Overige specificaties

Voor de voeding moet de voorzien worden van 12 tot maximaal 24 volt spanning. Een autoaansluiting voor een sigarettenaansteker biedt over het algemeen een spanning van 12 volt. De stroomsterkte die door de aansluitingen wordt gegeven is in totaal 4,8 ampère. Per poort is dat 2,4 ampère en het gebruik maken van beide aansluitingen op hetzelfde moment heeft geen invloed op de stroomsterkte.

Extra informatie

Deze autolader kan direct gebruikt worden. Het product kan gebruikt worden voor het opladen van twee apparaten op hetzelfde moment. Dit kunnen apparaten zijn als smartphones, tablets, navigatiesystemen, een digitale camera, een draagbare spelcomputer en andere apparaten met een USB-aansluiting. Verwijderen van de lader gaat zeer eenvoudig. Hiervoor hoeft deze alleen maar even ingedrukt te worden, waarna het ingebouwde mechanisme het apparaatje naar buiten drukt zodat deze uit de 12 volt aansluiting kan worden gehaald. Dit product is verder universeel en kan met elk merk apparaat gebruikt worden.

Specificaties

Aansluiting inputSigarettenaansteker
Aansluiting output2x USB A female
IngangSigarettenaansteker
Uitgang2x USB 2.0 female (type A),
Afmetingen103 x 130 x 40 mm
Gewicht57g
KleurZwart
Max. stroomsterkte4.8 A (2x 2.400 mA)
Max vermogen24 Watt (2x 12 W)
Soort spanningGelijkspanning
Spanning100 - 240 V ~, 50/60 Hz
Stroomsterkte4.8 A (2x 2.400 mA)
Type stekkerEuro
Type stroomvoorzieningAccu
Vermogen24 Watt (2x 12 W)
MateriaalMetaal, kunststof
Productcode: 1674724
Andere producten in deze categorie
Bekijk alle aanbiedingen
Vandaag besteld, maandag in huis
€ 3,99
€ 2,99
Vandaag besteld, maandag in huis
Vandaag besteld, maandag in huis
€ 13,99
Vandaag besteld, maandag in huis
Vandaag besteld, maandag in huis
€ 14,99
€ 11,99
Vandaag besteld, maandag in huis