Kabels 
Overige Producten 
Account  

USB C Kabel - Magnetische kabel

Als u een apparaat pakt en de stekker blijft steken, kan dat vervelende gevolgen hebben. Het apparaat kan vallen en beschadigd raken. De oplossing: geen vaste stekker maar een kabel met magnetische koppeling. Welke kabel USB C magnetisch moet u kopen? Lees meer

Werking USB C magnetisch

De USB C connector van deze kabel is magnetisch. Deze connector wordt in de aansluiting geplaatst van een (mobiel) apparaat. Vervolgens kan de kabel met de magnetische koppeling eenvoudig worden verbonden met deze connector. Als het apparaat wordt opgepakt, laat de connector los zonder problemen te veroorzaken. Handig is als u over meerdere magnetische connectoren kunt beschikken voor dezelfde kabel. Deze hebben wij ook los in ons assortiment opgenomen.

Andere functies

De kabel USB C magnetisch kan net als een gewone kabel gebruikt worden voor het uitwisselen van gegevens tussen aangesloten apparaten. Let wel op de gebruikte USB-versie, de gegevensoverdracht vindt plaats volgens de laagste USB-standaard in de keten. Behalve voor gegevensoverdracht kan deze kabel ook dienen als laadkabel.

Overige eigenschappen

De kabels zijn van uitstekende kwaliteit en voorzien van een koperen geleider. De mantel van de kabel is afgeschermd en voldoende flexibel. Er zijn diverse types kabel USB C magnetisch in ons assortiment opgenomen. De lengte is niet al te lang, meestal is dat ook niet nodig bij het snel aan- en loskoppelen van een mobiel apparaat.


Klantenservice & Informatie