USB 3.0 Stick - 64GB - Beveiligd

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Extra: Beveiligd,
Merk: Silicon Power Secure G50,
Lees/schrijfsnelheid: 120 MB/s - 80 MB/s,
Opslagcapaciteit: 64 GB.
Productcode: 2280709
voorraad: 1
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 59,99
€ 59,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2280709
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 59,99
Meer informatie over dit product

Bent u op zoek naar een veilige en betrouwbare USB-stick? Dan is de USB-stick Silicon Power Secure G50 64 GB een goede keuze. Deze stick heeft een verbeterd niveau van gegevensbeveiliging en gebruikt hoogwaardige wachtwoordbeveiliging. U kunt uw persoonlijke en privacygevoelige bestanden dus met een gerust hart op deze USB-stick zetten. Dankzij het compacte formaat is de stick makkelijk mee te nemen in uw laptoptas of portemonnee. De connector is uitschuifbaar en daardoor altijd beschermd in de drive. Dit is een ideale USB-stick voor zakelijk gebruik en als u veel onderweg bent.

Veel sterkere gegevensbescherming

Uw gegevens zijn beschermd tegen hackers en datalekken op USB-stick Silicon Power Secure G50 64 GB. Met dit product worden uw gegevens veilig op één locatie bewaard. Door gebruik te maken van de speciale AES 256-bit hardware-gebaseerde volledige schijfversleuting in XTS-modus biedt deze stick een veel sterkere gegevensbescherming. Dit voorkomt tevens ongeoorloofde toegang door derden. De uitgebreide wachtwoordbeveiliging zorgt ervoor dat de drive vastloopt en automatisch opnieuw wordt geformatteerd na tien inbraakpogingen. Handig is dat u geen extra toepassingen of drivers hoeft te installeren om wachtwoorden te kunnen instellen.

Eenvoudig uw bestanden beheren

De geheugencapaciteit van dit product is 64 GB. Dit geeft voldoende beschikbare ruimte om bijvoorbeeld meer dan 20.000 foto’s op te slaan. Dit is een ideale USB-stick als u regelmatige grote bestanden op wilt slaan, zoals video’s of grote afbeeldingen. Voor de snelheid hoeft u het ook niet te laten. USB-stick Silicon Power Secure G50 64 GB hoort bij de type 3.0 USB-sticks. Met een leessnelheid van 120 MB/s is een HD-video van 1 GB binnen tien seconden gelezen. Dankzij de schrijfsnelheid van 20 MB/s hoeft u niet lang te wachten op het overzetten van bestanden. Met de extra software van Silicon Power kunt u gratis uw gegevens beheren. Met SP Widget kunt u back-ups inplannen, mappen en bestanden vergrendelen en uw bestanden beheren op Dropbox.

Specificaties

ExtraBeveiligd
MerkSilicon Power Secure G50
Lees/schrijfsnelheid120 MB/s - 80 MB/s
Opslagcapaciteit64 GB
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie