USB 3.0 Stick - 8GB - Beveiligd

Momenteel helaas uitverkocht
Extra: Beveiligd,
Merk: Silicon Power Secure G50,
Lees/schrijfsnelheid: 120 MB/s - 20 MB/s
Opslagcapaciteit: 8 GB.
Productcode: 2280706
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 22,99Aantal 10-49: € 22,19Aantal 50-249: € 20,23Aantal 250+: € 18,39
€ 22,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2280706
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De USB-stick Silicon Power Secure G50 8 GB is de ideale USB-stick voor het opslaan van privacygevoelige en persoonlijke gegevens. Deze geheugenstick heeft een verbeterd niveau van gegevensbeveiliging, waaronder hoogwaardige wachtwoordbeveiliging. Dit is een ideale USB-stick voor bijvoorbeeld zakelijk gebruik. Zo neemt u met een veilig gevoel altijd uw belangrijke bestanden met u mee. Dankzij het compacte formaat neemt u de stick gemakkelijk mee in uw laptoptas. De connector is uitschuifbaar en is beschermd.

Altijd goed beschermd

USB-stick Silicon Power Secure G50 8 GB beschermt uw persoonlijke gegevens en data tegen hackers en datalekken. Uw gegevens worden veilig op één locatie bewaard. Cloudopslag is steeds risicovoller en de behoefte aan gegevensbeschermingsbeleid steeds groter. Dit product beveiligt al uw gegevens met de speciale AES 256-bit hardware-gebaseerde volledige schijfversleuteling in XTS-modus. Dit biedt een veel sterkere gegevensbescherming en voorkomt ongeoorloofde toegang. Zo beschikt de stick onder andere over een uitgebreide wachtwoordbeveiliging. Na tien inbraakpogingen loopt de drive vast en wordt deze automatisch opnieuw geformatteerd. Het instellen van het wachtwoord gaat eenvoudig: het is niet nodig om een driver of app te installeren.

Software voor gegevensbeheer

Dit een type 3.0 USB-stick, wat betekent dat deze tot tien keer sneller is dan de meer traditionele USB 2.0 sticks. De leessnelheid is 120 MB/s. Een HD-video van 1 GB is met deze stick in zo’n tien seconden gelezen. De schrijfsnelheid is 20 MB/s. Met een geheugencapaciteit van 8 GB heeft u voldoende ruimte voor zo’n 3000 foto’s. Dit is een goede keuze als u de stick gebruikt voor uw belangrijkste bestanden. Handig is de speciale software, waarmee u gratis uw gegevens kunt beheren. De SP Widget gebruikt u om een back-up te maken van uw gegevens en het biedt cloudopslagfuncties. Hiermee kunt u bestanden en mappen vergrendelen met wachtwoorden, back-ups plannen of bestanden beheren op Dropbox. Zo blijven uw gegevens altijd veilig.

Specificaties

ExtraBeveiligd
MerkSilicon Power Secure G50
Lees/schrijfsnelheid120 MB/s - 20 MB/s
Opslagcapaciteit8 GB
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie