USB 2.0 Stick - 64GB

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Silicon Power,
Type: 2.0 - High speed,
Lees/schrijfsnelheid: 15MB/s - 7.5MB/s,
Opslagcapaciteit: 64GB
Productcode: 2267466
€ 19,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2267466
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 19,99
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Als u veel bestanden of bestanden van groot formaat op een externe opslag wilt opslaan dan kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van een externe harde schijf, een geheugenkaart of een USB stick. Dit laatste is een prima optie omdat er nagenoeg altijd wel een USB aansluiting op een computer of laptop aanwezig is, een stick zeer compact is en dus makkelijk kan worden meegenomen en omdat u geen extra accessoires nodig hebt zoals een kabel om ervan gebruik te kunnen maken. Als u dan ook nog op zoek bent naar een apparaat dat betaalbaar is en veel opslagruimte te bieden heeft, dan is de Silicon Power 64GB USB stick een zeer geschikte keus voor u.

Technische eigenschappen

Deze stick van Silicon Power is er één uit de Ultima U02 serie. In deze serie zijn ook soortgelijke geheugensticks te verkrijgen die alleen verschillen op het gebied van opslagruimte. De Silicon Power 64GB USB stick heeft een stekker die voorzien is van USB 2.0 waardoor bestanden met High Speed verwerkt kunnen worden. Dit gaat met een schrijfsnelheid van 7,5 Mb per seconde en een leessnelheid van 15 Mb per seconde. Met de opslagruimte van 64 GB heeft u genoeg mogelijkheden voor het opslaan en bewaren van bestanden zoals documenten, muziek, foto’s en video’s. De Silicon Power stick heeft een gewicht van 8 gram en de afmetingen zijn 60,6 millimeter bij 18,0 millimeter bij 8,1 millimeter. De behuizing, die van plastic is gemaakt, is voorzien van een oog waarmee u het apparaat aan een sleutelbos kunt meenemen zodat u altijd de beschikking heeft over uw belangrijke bestanden.

Overige eigenschappen

Gebruikmaken van de Silicon Power 64GB USB stick kan op elke computer die voorzien is van een recent besturingssysteem en die een USB aansluiting heeft. U plaatst het Silicon Power toestel in de USB aansluiting van de computer of laptop zodat deze het apparaat kan herkennen. De bedrijfstemperatuur van deze geheugenstick moet binnen de 0 graden Celsius en 70 graden Celsius blijven om te voorkomen dat het product en uw bestanden beschadigd kunnen raken. Standaard zit er op deze stick een garantie van 5 jaar. De sticks uit de Ultima U02 serie van Silicon Power zijn de ultieme oplossing voor als u op zoek bent naar een compact en smaakvol apparaat voor het opslaan van uw bestanden tegen een betaalbare prijs.

Specificaties

MerkSilicon Power
Type2.0 - High speed
Lees/schrijfsnelheid15MB/s - 7.5MB/s
Opslagcapaciteit64GB
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie