USB 2.0 Stick - 8 GB

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Silicon Power T35
Type: 2.0 - High speed,
Lees/schrijfsnelheid: 100 MB/s - 9 MB/s,
Opslagcapaciteit: 8 GB.
Productcode: 2254798
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 9,99
€ 9,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2254798
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De USB-stick Silicon Power T35 8 GB is klein, compact en lichtgewicht. De USB-stick is slechts 2 centimeter lang en weegt 2,2 gram. Dit is de ideale USB-stick om mee te nemen in uw portemonnee. Ook als u de stick in uw pc of laptop laat zitten, zal het niet storend zijn. De plastic handgreep aan het einde van de stick is iets breder dan de connector en werkt als een rubberen schokdemper. De USB-stick is dus ondanks het kleine formaat goed beschermd tegen beschadigingen.

Functioneel design

De USB-stick heeft een chic karakter door de combinatie van gepolijst roestvrij staal en de leerachtige structuur van het handvat. Deze stick is niet alleen functioneel, maar ziet er bijna uit als een sieraad of modeaccessoire. Bent u bang de stick kwijt te raken door het kleine formaat? Bevestig dan een sleutelring aan de opening tussen het handvat en de connector. U kunt de stick dan heel eenvoudig meenemen aan uw sleutelbos of tas. Zo heeft u altijd uw belangrijkste bestanden en favoriete muziek bij u. Handig voor in de auto, naar een werkafspraak of voor op reis.

Uw gegevens goed beschermd

De leessnelheid van deze USB-sticks is snel. Met 100 MB/s leest de stick een HD-video van 1 GB in ongeveer 10 seconden. De schrijfsnelheid is 9 MB/s. De opslagcapaciteit is voldoende voor uw belangrijkste bestanden, favoriete muziek, foto’s en video’s. Zo kunnen er bijvoorbeeld zo’n 3000 foto’s op de stick worden gezet. Bij de compacte USB-stick Silicon Power T35 8 GB is handig gebruik gemaakt van COB-technologie (chip on board). Dit voorkomt gegevensverlies en corruptie en biedt volledige bescherming tegen vocht, stof en trillingen. Ondanks het kleine formaat is dit een degelijke en betrouwbare USB-stick die u zonder moeite altijd met u meeneemt.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie