USB 3.0 Stick - 8 GB

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Silicon Power Blaze B50,
Type: 3.0 - Super speed,
Lees/schrijfsnelheid: 90 MB/s - 12 MB/s,
Opslagcapaciteit: 8 GB.
Productcode: 1635891
€ 9,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1635891
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 9,99
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De Silicon Power Blaze B50 3.0 speed 8 GB is een modern vormgegeven geheugenstick die talloze awards ontving, waaronder de Taiwan Excellence Award 2016, de Golden award van Nikktech en de Silver award van El Chapuzas Informático. Allereerst valt de Silicon Power Blaze B50 3.0 speed 8 GB direct op door het koolstofvezelpatroon. Een speciale oppervlaktebehandeling geeft de USB-stick zijn buitengewoon uiterlijk. Deze geheugenstick ziet er niet alleen snel uit. Hij ís ook heel snel met het opslaan, laden, weergeven en kopiëren van bestanden. Afhankelijk van het apparaat waarmee u deze stick gebruikt, haalt hij snelheden van 90 megabyte per seconden voor het lezen van bestanden en 12 megabyte per seconden voor het schrijven van bestanden.

Compact

De USB-aansluiting (Universal Serial Bus) is tijdens transport aan het zicht onttrokken. Met een eenvoudige schuifbeweging met één vinger schuift u de connector naar buiten, waarna u de memorystick in de computer of laptop kan stoppen. U zou misschien verwachten dat deze handig functie zorgt dat de stick groot van stuk is. Niks is minder waar. Het gaat hier om een compacte USB-stick van slechts 51,4 mm lang, 20 mm breed en 12 mm dik. Dankzij de kunststof behuizing weegt hij slechts 8,3 gram.

Documenten

Bedenk voor aankoop van een USB-stick altijd goed waar u het product precies voor gaat gebruiken. Denk daarbij aan het type bestand (foto's, video's, presentaties, spreadsheets, applicaties etc.) en aan de grootte van de bestanden. Deze stick heeft een opslagcapaciteit van 8 gigabyte (8000 megabyte). Daarmee is hij minder geschikt voor grote hoeveelheden foto's of video's, maar geschikt voor het overbrengen van kleine documenten.

Specificaties

MerkSilicon Power Blaze B50
Type3.0 - Super speed
Lees/schrijfsnelheid90 MB/s - 12 MB/s
Opslagcapaciteit8 GB
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie