USB C multiport adapter - 3.1 generatie 1

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Max. resolutie: 4K @ 30 Hz,
Ingang: USB C male,
Uitgang(en): Zie meer informatie,
Max. snelheid: tot 5 Gb/s,
Kabellengte: 0.1 meter.
Productcode: 2306898
voorraad: 225
€ 79,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2306898
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 79,99
Meer informatie over dit product

Laptops beschikken vaak niet over de juiste aansluitingen om randapparatuur, zoals externe monitoren of projectoren, aan te sluiten. Ook de nieuwste notebooks hebben dit probleem. Zo zijn de laatste Macbook en Chromebook modellen bijvoorbeeld enkel nog van USB-C poorten voorzien. In theorie kunt u met dit type aansluiting alle mogelijke verbindingen voor de overdracht van bestanden, beeld en geluid opzetten. In de praktijk komt u echter voor het probleem te staan dat veel apparaten nog niet van de nieuwe type-C aansluitingen zijn voorzien. Deze realiteit zorgt ervoor dat de Delock USB-C-multiport-adapter een onmisbaar accessoire is voor iedere laptopgebruiker die de mogelijkheden van zijn of haar computer ten volste wil benutten.

2x USB-A 3.0 en 1x USB-C poort

De aansluitingen op de Delock USB-C-multiport-adapter die u ongetwijfeld het meeste zult gebruiken, zijn de 2x type-A 3.0 en 1x type-C poorten. De ontwikkeling van type-C maakt het mogelijk om een laptop zeer compact en ultradun te maken. Dit is makkelijk voor onderweg omdat het apparaat hierdoor extra mobiel is, maar het nadeel van deze eigenschap is dat er weinig ruimte overblijft voor meerdere poorten. Met behulp van deze multiport-adapter kunt u het aantal poorten eenvoudig uitbreiden. Na het inpluggen van het accessoire heeft u nog altijd een female type-C-poort tot uw beschikking die u ook voor de voeding van de laptop kunt gebruiken, maar ook twee type-A 3.0-poorten waarop randapparatuur kan worden aangesloten die dit type aansluiting nodig heeft.

3840x2160 (4K) HDMI-aansluiting

De female HDMI-A-aansluiting kunt u gebruiken voor het aansluiten van een externe monitor, televisie of projector. Door de connector van een HDMI-kabel in de daarvoor bestemde poort te pluggen is de gewenste verbinding direct tot stand gebracht. Via de aansluiting kan zowel beeld als geluid worden overgedragen. Voor beeldoverdracht is de maximale resolutie die door dit product ondersteund wordt 3840x2160 pixels bij een refresh rate van 30Hz. Dit is een beeldresolutie die in de volksmond beter bekend is als 4K Ultra HD beeldkwaliteit. U bent wel afhankelijk van het systeem dat u gebruikt en de hardware die u aansluit om deze maximale resolutie ook daadwerkelijk te behalen. De SD-kaartsleuf stelt u ook in staat om afbeeldingen en video’s van een SD-geheugenkaart over te schrijven of uit te lezen.

Notebook aansluiten op Ethernet

Een notebook is ideaal voor onderweg. Het is een mobiele computer die u makkelijk overal met u mee kunt nemen. In de meeste gevallen zult u daarom ook verbinding met het internet maken via wifi. Het kan echter voorkomen dat u werk op uw laptop moet doen waarbij het enorm belangrijk is dat u over een betrouwbare internetverbinding beschikt. De computer via ethernet aansluiten op het internet is dan de beste oplossing. Het probleem is echter dat de meeste notebooks niet meer over een RJ45-aansluiting beschikken waar een ethernetkabel ingeplugd kan worden. De multiport-adapter van Delock biedt een oplossing voor dit probleem. Dit product heeft namelijk een RJ45-Gigabit-LAN-poort waar u een ethernetkabel in kunt pluggen.

Specificaties

Aansluiting inputUSB C male
Aansluiting output 1HDMI female
Aansluiting output 2RJ45 female
Aansluiting output 3USB C female
Aansluiting output 42x USB 3.0 female
Aansluiting output 5SD slot
Type stroomvoorzieningUSB
Max. resolutie4K@30Hz
Kabellengte0.1 meter
KleurZwart
MerkDelock
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie