USB C naar USB C kabel - 2.0 - 4 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
USB C naar USB C kabel - 2.0 - 4 meter 4 meter
   
USB C naar USB C kabel,
Type: 2.0 - tot 480 Mb/s,
Aansluiting 1: USB C Male,
Aansluiting 2: USB C Male,
4 meter.
Productcode: 2306293
voorraad: 44
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 24,99Aantal 10-49: € 24,12Aantal 50-249: € 21,99Aantal 250+: € 19,99
€ 24,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2306293
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 24,99
Meer informatie over dit product

Voor het opladen van een mobiel apparaat of het koppelen van twee apparaten met een USB-C-aansluiting, wordt er gebruikgemaakt van USB-C-datakabels. Omdat de standaardkabels die bij apparaten geleverd worden niet altijd toereikend zijn wat betreft de lengte, is er de Delock USB-C-kabel van 4 meter (zwart). Deze 4 meter lange kabel heeft twee C-stekkers en maakt het mogelijk om twee apparaten met een dergelijke aansluiting met elkaar te koppelen. Zo kunnen bestanden worden overgezet tussen deze apparaten, kan een videosignaal worden verzonden of kan de accu van bijvoorbeeld een smartphone of tablet worden opgeladen.

Technische specificaties

Deze Delock USB-C-kabel van 4 meter (zwart) beschikt over twee C-stekkers. De stekkers hebben een platte connector met een breedte van 8,4 millimeter en een dikte van 2,6 millimeter. Dit is een 24-pins connector die verguld is. Hiermee wordt gezorgd dat gegevens storingsvrij en met de beste connectiviteit verwerkt kunnen worden. De stekker is zo ontworpen dat de bovenkant en onderkant van de connector gelijk zijn. Dit maakt het mogelijk om de stekker op twee manieren in een C-poort te plaatsen. De lengte inclusief de stekkers is 4 meter.

Overige eigenschappen

Door de lengte van 4 meter wordt het voor de gebruiker mogelijk om apparaten met elkaar te verbinden over een aanzienlijke afstand. Het snoer beschikt over een kern met een data-ader die een kabeldikte van 30 AWG heeft en een voedingsader met een dikte van 22 AWG. Deze kern wordt beschermd door een zwarte mantel van pvc. De kabel zelf heeft een diameter van circa 3,8 millimeter. Er wordt voor de overdracht van gegevens gebruikgemaakt van USB-versie 2.0. Hierdoor is het mogelijk om een overdrachtssnelheid voor data te bereiken van maximaal 480 Mbit per seconde.

Extra informatie

Verder is dit product uitgerust met een Cypress E-markers chipset waarmee automatisch de functies en mogelijkheden van aangesloten apparatuur kan worden herkend. Dit maakt het mogelijk om optimaal gebruik te maken van de functies van de apparatuur. Deze kabel is geschikt voor het doorsturen van bestanden, verzenden van een video- en audiosignaal en kan gebruikt worden voor het opladen van smartphones of tablet. De accu van dergelijke apparaten kan worden opgeladen met een maximale stroomsterkte van 5 ampère. Wilt u de kabel als voedingskabel gebruiken voor een mobiel apparaat, dan kan dit op netstroom met behulp van een adapter.


Specificaties:
• Connectoren:
   - 1 x USB Type-C ™ 2.0-connector
   - 1 x USB Type-C ™ 2.0-connector
• Chipset: Cypress E-markers
• Aderdikte:
   - 30 AWG-gegevenslijn
   - 22 AWG-voedingslijn
• Uitgangsstroom: maximaal 5 A
• Kabeldiameter: ca. 3,8 mm
• Gegevensoverdrachtssnelheid tot 480 Mbps
• Kleur: zwart
• Lengte incl. Aansluitingen (L): ca. 4 m

Andere producten in deze categorie
Draadloos weerstation WS8818 € 24,99 € 18,95
Klantenservice & Informatie