USB C multiport adapter - 3.1 generatie 1

Momenteel helaas uitverkocht
Aansluiting 1: USB C male,
Aansluiting 2: USB A female,
Aansluiting 3: USB C female,
Aansluiting 4: HDMI female,
Productcode: 2267929
€ 84,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2267929
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 84,99Aantal 10-49: € 82,02Aantal 50-249: € 74,79Aantal 250+: € 67,99
Meer informatie over dit product

Niet elke computer en laptop heeft de beschikking over alle benodigde aansluitingen en soms komt het voor dat er te weinig poorten zijn voor de apparaten die je wilt koppelen. Met de HP USB C 3.0 Multiport adapter is het mogelijk om die ene aansluitingsmogelijkheid van een computer of laptop te gebruiken voor het aansluiten van verschillende soorten stekkers. Deze adapter biedt de gebruiker de mogelijkheid om een monitor aan te sluiten, de computer te koppelen met een netwerkkabel en om twee verschillende soorten USB apparaten aan te sluiten. Hiervoor beschikt de HP USB C 3.0 Multiport adapter over een USB type C poort, een type A connector, een RJ45 netwerkaansluiting en een HDMI poort. De type C connector is een compacte aansluiting voor de kleine type C stekkers. De type A poort kan gebruikt worden voor het aansluiten van ‘standaard’ Universal Serial Bus apparaten. Deze poort kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden voor het aansluiten van een stick.

Overige eigenschappen

De HDMI poort van de HP USB C 3.0 Multiport adapter is bedoeld voor de koppeling met een monitor of projector. Via deze aansluiting is het mogelijk om een resolutie te tonen van 4K met 3840 x 2160 pixels bij 30 Hertz. De hardware die hiervoor gebruikt wordt, moet wel ondersteuning bieden voor deze resolutie. De RJ45 netwerkaansluiting kan gebruikt worden voor het maken van de koppeling met een bedraad netwerk. Dit kan met een netwerkkabel waartoe de poort bandbreedtes van 10, 100 en 1000 Mbit per seconde ondersteunt. De aansluitingen kunnen ook gebruikt worden voor het opladen van apparaten met een spanning van maximaal 20 volt, een vermogen van maximaal 60 watt en een stroomsterkte van maximaal 3 ampère.

Extra informatie

De adapter wordt met de computer verbonden via de type C stekker die aan een korte kabel met de adapter verbonden is. De USB poorten maken gebruik van versie 3.0. Hierdoor is het mogelijk om bestanden te verwerken met een snelheid van maximaal 5 Gbit per seconde. De apparaten die aan de poorten gekoppeld zijn, moeten dan wel ondersteuning bieden voor USB versie 3.0. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van versie 2.0 aansluitingen. De maximale snelheid is dan 480 Mbit per seconde.

Specificaties

Aansluiting inputUSB C male
Aansluiting output 1HDMI female
Aansluiting output 2USB C female
Aansluiting output 3USB A female
Type stroomvoorzieningUSB
Max. resolutie4K@30Hz
Kabellengte0.15 meter
KleurHP
MerkZwart
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie