USB C adapter - 3.1 generatie 1

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Aansluiting 1: USB C male,
Aansluiting 2: USB B micro male,
Aansluiting 3: USB A female,
Max. snelheid: 5 Gb/s.
Productcode: 2267916
  • Kleur:
voorraad: 976
€ 4,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2267916
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 4,99Aantal 10-49: € 4,82Aantal 50-249: € 4,39Aantal 250+: € 3,99
Meer informatie over dit product

Apparaten zoals laptops, computers, randapparatuur, smartphones en tablets kunnen vaak door middel van een USB-aansluiting worden verbonden met elkaar. Omdat niet elk apparaat over dezelfde poorten beschikt, kan er gebruik worden gemaakt van de Goobay USB-C-multiportadapter (zwart). Deze compacte adapter biedt de gebruiker de mogelijkheid om 3 soorten aansluitingen te gebruiken. Apparaten met een type-C-, micro- of type-A-aansluiting kunnen met dit product eenvoudig worden gekoppeld voor de overdracht van gegevens en bestanden. Door de eigenschappen die dit product heeft is het mogelijk om bestanden met zeer hoge snelheden te verwerken.

Technische eigenschappen

Om te beginnen heeft de Goobay USB-C-multiportadapter (zwart) 3 verschillende connecties. Dit zijn een male C-stekker, een male micro-stekker en een female A-poort. De female A-poort is bedoeld voor het aansluiten van een kabel met een type-A-connector. Dit is een gebruikelijke USB-connector die door veel apparaten gebruikt wordt. Het micro-type is compacter, heeft een connector met een platte onderkant en afgeronde zijkanten. Dit type is voornamelijk te gebruiken voor apparaten zoals smartphones en tablets. Deze stekker kan maar op één manier in de daarvoor bestemde ingang worden geplaatst.

Overige specificaties

De 3e stekker is van het type C. Deze lijkt op de micro-versie, maar heeft een net iets andere vorm. De connector is ook plat en de onder- en bovenkant zijn hier gelijk. Dit maakt dat de connector omkeerbaar is en op twee manieren in een ingang kan worden geplaatst. Dit product van Goobay maakt gebruik van USB-versie 3.0. Dit maakt het mogelijk om gegevens te verwerken met een maximale snelheid voor dataoverdracht van 5 Gbit per seconde. De micro-stekker is een versie 2.0-model. Gegevens die via deze kant van de adapter worden verwerkt, zullen met een maximale snelheid van 480 Mbit per seconde verwerkt kunnen worden.

Extra informatie

Om de maximale snelheden te behalen is het aan te raden om voor de C- en A-aansluitingen gebruik te maken van apparaten die ook beschikken over versie 3.0. Worden er 2.0-apparaten hieraan gekoppeld dan zal de snelheid, net als bij gebruik van de micro-stekker, maximaal 480 Mbit per seconde zijn. Gebruikt u een 1.1-aansluiting dan is de maximale snelheid voor gegevensoverdracht 12 Mbit per seconde.

Specificaties

Aansluiting inputUSB C male
Aansluiting output 1USB A male
Aansluiting output 2USB micro male
Max. overdrachtssnelheid5 Gb/s
KleurZwart
MerkGoobay
KeurmerkCE, WEEE
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie