USB C naar USB A kabel - 2.0 - 3 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Versie: USB 2.0,
Aansluiting 1: USB C male,
Aansluiting 2: USB A male,
Max. snelheid: tot 480 Mb/s,
Lengte: 3 meter.
Productcode: 2259594
voorraad: 113
€ 15,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2259594
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 15,99Aantal 10-49: € 15,43Aantal 50-249: € 14,07Aantal 250+: € 12,79
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 15,99
Meer informatie over dit product

Voor de koppeling van apparaten met een USB-A en -C-aansluiting, kan de Goobay USB-C naar USB-A-kabel (3 meter, wit) worden gebruikt. Dit product is voorzien van stekkers voor beide typen aansluitingen en kan gebruikt worden voor het overzetten van gegevens en het opladen van accu’s. De kabel heeft een comfortabele lengte van maar liefst 3 meter en is daardoor zeer geschikt om twee apparaten over een aanzienlijke afstand met elkaar te koppelen. Door de eigenschappen van dit product is het mogelijk om gegevens met hoge snelheden te verwerken en mobiele apparaten snel op te laden.

Technische specificaties

Dit snoer is voorzien van twee stekkers. De A-connector is het gangbare model dat geschikt is voor gebruik op de bekende aansluiting. De type-C-stekker is een nieuwere variant van deze stekker die steeds vaker wordt toegepast op smartphones, tablets en moderne laptops. De C-stekker beschikt over een compacte connector die plat is en symmetrisch. Dit maakt het mogelijk om de stekker op 2 verschillende manieren in de aansluiting te plaatsen. De kern van dit product wordt beschermd door een witte mantel gemaakt van pvc.

Overige specificaties

Voor de overdracht van gegevens wordt er gebruikgemaakt van USB 2.0. Deze variant maakt het mogelijk om bestanden te kopiëren en gegevens te verwerken met een snelheid tot maximaal 480 Mbit per seconde. De kabel is ook geschikt om snel apparaten zoals smartphones en tablets met een type-C-aansluiting op te laden. Hiervoor kan de Goobay USB-C naar USB-A-kabel (3 meter, wit) een maximale stroomsterkte van 3 ampère doorgeven naar de accu van het apparaat. In het geval dat u gebruikmaakt van een netstroomadapter, dan is het ook mogelijk om de kabel op een stopcontact aan te sluiten en de accu van het apparaat op te laden aan netstroom.

Extra informatie

Door de lengte van 3 meter biedt dit artikel van Goobay de mogelijkheid om apparaten over een grote afstand met elkaar te koppelen. Ondanks deze lengte, zal de snelheid voor het verwerken van gegevens niet verminderen. De connectoren zijn niet verguld en de kabel is ook te krijgen in een zwarte uitvoering, of in andere lengtes.

Specificaties

Aansluiting inputUSB C male
Aansluiting outputUSB A male
Type stroomvoorzieningUSB
Max. overdrachtssnelheid480 Mb/s
AdermateriaalCU (koper)
Kabellengte3 meter
KleurWit
MerkGoobay
KeurmerkWEEE
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie