USB C naar USB A kabel - 2.0 - 3 meter

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Aansluiting 1: USB C male,
Aansluiting 2: USB A male,
Max. snelheid: tot 480 Mb/s,
Lengte: 3 meter.
Productcode: 2259590
voorraad: 133
€ 16,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2259590
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 16,99Aantal 10-49: € 16,40Aantal 50-249: € 14,95Aantal 250+: € 13,59
Meer informatie over dit product

Er zijn verschillende soorten USB-aansluitingen die gebruikt kunnen worden voor het aansluiten van allerlei apparatuur. Veel van deze apparaten zijn voorzien van een type-A-aansluiting, de ‘standaard’ aansluiting. Tegenwoordig worden veel producten zoals smartphones, tablets en laptops uitgerust met een C-aansluiting. Dit is een compacte en multifunctionele variant. Om de koppeling tussen type-C-apparatuur en type-A-apparatuur te kunnen maken, kan er gebruik worden gemaakt van de Goobay USB-C naar USB-A kabel (3 meter, zwart). Deze biedt de mogelijkheid om gegevens te versturen tussen twee aangesloten apparaten en om accu’s van mobiele toestellen op te laden.

Technische eigenschappen

Apparaten die gekoppeld kunnen worden met behulp van deze kabel zijn bijvoorbeeld laptops, tablets, smartphones, externe harde schijven en andere randapparatuur. Dit product heeft een type-A-stekker die bedoeld is voor in de bijbehorende poort van een computer of laptop. De andere stekker heeft een C-connector. Deze is geschikt voor C-aansluitingen die voornamelijk op smartphones en tablets te vinden zijn. De connector van deze stekker is klein, plat en omkeerbaar. Door de gelijke vormgeving van de onderkant en bovenkant is de stekker op twee manieren in de aansluiting te plaatsen.

Overige eigenschappen

De kern van de kabel, waar de data door verzonden wordt, heeft een beschermlaag gemaakt van pvc. Deze Goobay USB-C naar USB-A-kabel (3 meter, zwart) is ook verkrijgbaar in de kleur wit. De lengte van het snoer biedt de gebruiker voldoende bereik om twee apparaten over een aardige afstand met elkaar te verbinden. Voor het delen van gegevens maakt dit product gebruik van USB 2.0. Deze technologie maakt het mogelijk om gegevens met een overdrachtssnelheid van maar liefst 480 Mbit per seconde te verwerken tussen de aangesloten apparaten.

Extra informatie

Dit product kan gebruikt worden voor de synchronisatie van data en gegevens en is ook geschikt voor het opladen van mobiele apparaten. Hiervoor kan de kabel een maximale stroomsterkte doorgeven van 3 ampère. Voor de overdracht van data kan zowel de type-A-stekker als de C-stekker gebruikt worden voor input. Met een adapter is het tevens mogelijk om deze kabel aan te sluiten op een stopcontact en hiermee een smartphone of een tablet te voorzien van voeding. Dit product is ook te koop in lengtes van 0,1 meter, 0,5 meter, 1 meter en 2 meter.

Specificaties

Aansluiting inputUSB C male
Aansluiting outputUSB A male
Type stroomvoorzieningUSB
Max. overdrachtssnelheid480 Mb/s
AdermateriaalCU (koper)
Kabellengte3 meter
KleurZwart
MerkGoobay
KeurmerkWEEE
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie