USB C naar USB A kabel - 2.0 - 2 meter

Aansluiting 1: USB C male,
Aansluiting 2: USB A male,
Max. snelheid: tot 480 Mb/s,
Lengte: 2 meter.
Productcode: 2259589

2.810
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

€ 13,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2259589
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 13,99Aantal 10-49: € 13,50Aantal 50-249: € 12,31Aantal 250+: € 11,19
Meer informatie over dit product

USB-kabels worden gebruikt voor het aansluiten van apparaten op bijvoorbeeld computers of laptops, maar ook voor het opladen van mobiele apparaten. Met de Goobay USB-C naar USB-A kabel (2 meter, zwart) is het voor de gebruiker mogelijk om een apparaat met een type-A aansluiting te koppelen aan een apparaat met een type-C aansluiting. Type-A is de “normale” aansluiting die voor veel computers en apparaten gebruikt wordt. Type-C is een opvolger van dit type aansluiting die een stuk compacter is en meer mogelijkheden heeft. C-poorten worden dan ook steeds vaker toegepast op mobiele toestellen zoals smartphones en tablets.

Technische eigenschappen

De Goobay USB-C naar USB-A-kabel (2 meter, zwart) is bedoeld voor de koppeling tussen twee apparaten. Dit kan gedaan worden om bijvoorbeeld gegevens en bestanden te kopiëren of om de accu van een smartphone of tablet op te laden. Hiervoor heeft het snoer een A-stekker aan de ene kant en een C-stekker aan de andere kant. De type-C-stekker is een zeer compacte stekker met een platte handig ontworpen connector. Deze connector maakt dat de stekker omkeerbaar is. Het maakt hierbij dan ook niet uit hoe de stekker in de aansluiting worden geplaatst.

Overige eigenschappen

Voor dit product wordt er gebruikgemaakt van USB 2.0 voor de verwerking van gegevens. Hierdoor is het mogelijk om bestanden te kopiëren of te verwerken met een maximale snelheid voor dataoverdracht van 480 Mbit per seconde. Dit product kan ook gebruikt worden om de batterijen van een smartphone of tablet met een C-aansluiting op te laden. Hiervoor kan dit product een maximale stroomsterkte van 3 ampère aan het gekoppelde apparaat leveren voor de voeding van de accu.

Extra informatie

Door gebruik te maken van een netstroomadapter is het mogelijk om dit artikel als oplaadkabel te gebruiken in een stopcontact. Hierdoor kunnen apparaten zoals smartphones of tablets worden opgeladen op netstroom. De kern van de kabel wordt beschermd door een mantel gemaakt van pvc. Deze mantel is zwart en de kabel is ook verkrijgbaar in het wit. De lengte van 2 meter maakt het eenvoudig om de kabel te gebruiken voor het koppelen van apparaten over een aanzienlijke afstand. Naast deze uitvoering met een lengte van 2 meter, is dit product ook beschikbaar in lengtes van 0,1 meter, 0,5 meter, 1 meter en 3 meter.

Specificaties

Aansluiting inputUSB C male
Aansluiting outputUSB A male
Type stroomvoorzieningUSB
Max. overdrachtssnelheid480 Mb/s
AdermateriaalCU (koper)
Kabellengte2 meter
KleurZwart
MerkGoobay
KeurmerkWEEE
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie