USB C naar USB A kabel - 2.0 - 0.1 meter

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Aansluiting 1: USB C male,
Aansluiting 2: USB A male,
Max. snelheid: tot 480 Mb/s,
Lengte: 0.1 meter.
Productcode: 2259587
voorraad: 725
€ 4,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2259587
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 4,99Aantal 10-49: € 4,82Aantal 50-249: € 4,39Aantal 250+: € 3,99
Meer informatie over dit product

Veel apparaten worden vandaag de dag uitgerust met een USB-C-aansluiting. Deze is zeer compact en heeft veel verschillende mogelijkheden. Met type-C is het, net als met andere typen, mogelijk om data te verzenden en apparaten op te laden. Daarnaast kan dit type ook gebruikt worden voor het verzenden van audio- en videosignalen en is het mogelijk om verbinding te maken met een netwerk. Smartphones, tablets en laptops worden dan ook steeds vaker voorzien van een C-aansluiting. Om de koppeling met andere apparaten wel te kunnen blijven maken, is er de Goobay USB-C naar USB-A-kabel (0.1 meter, zwart).

Technische eigenschappen

Dit product van Goobay maakt het mogelijk om apparatuur met een type-C-poort te verbinden met apparaten die gebruikmaken van een type-A-poort. De A-stekker aan dit snoer is een standaard USB-stekker die op veel computers en laptops beschikbaar is. Aan het andere uiteinde vindt u een C-stekker. Deze stekker is compact en voorzien van een omkeerbare connector. Dit betekent dat de onderkant en de bovenkant van de stekker gelijk zijn en dat het niet uitmaakt op welke manier deze stekker in de aansluiting wordt geplaatst.

Overige eigenschappen

De Goobay USB-C naar USB-A-kabel (0.1 meter, zwart) kan gebruikt worden voor het verwerken van data en gegevens en voor het opladen van mobiele apparaten. Voor het opladen van de accu van bijvoorbeeld een smartphone of een tablet met een C-aansluiting, kan de kabel een stroomsterkte leveren van maximaal 3 ampère. Opladen gaat dan ook in een hoog tempo. De verwerking van gegevens gaat met een maximale snelheid van 480 Mbit per seconde. Dit wordt mogelijk gemaakt door de versie 2.0-technologie.

Extra informatie

Om de capaciteit en de hoge snelheden te kunnen halen is het aan te raden om dit product te gebruiken in combinatie met 2.0-aansluitingen. Het is ook mogelijk om de kabel aan te sluiten op een 1.1-aansluiting, alleen zal de snelheid dan niet hoger zijn dan maximaal 12 Mbit per seconde. De kern van de kabel wordt beschermd door een mantel van pvc in de kleur zwart. Dit type kabel is ook in andere lengtes en in de kleur wit verkrijgbaar.

Specificaties

Aansluiting inputUSB C male
Aansluiting outputUSB A male
Type stroomvoorzieningUSB
Max. overdrachtssnelheid480 Mb/s
AdermateriaalCU (koper)
Kabellengte0.1 meter
KleurZwart
MerkGoobay
KeurmerkWEEE
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie