USB C autolader

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Ingang: Sigarettenaansteker,
Uitgang: USB C female,
Ingangsspanning: 12/24 Volt,
Laadstroom: 3000 mA.
Productcode: 1674720
  • Kleur:
voorraad: 1.262
€ 14,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1674720
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 14,99Aantal 10-49: € 14,47Aantal 50-249: € 13,19Aantal 250+: € 11,99
Meer informatie over dit product

Het opladen van een smartphone of een tablet in de auto kan door gebruik te maken van de aanwezige 12 volt aansluiting. Deze is vaak te vinden op de plek waar voorheen de sigarettenaansteker geplaatst was. Als er in oudere auto’s nog een sigarettenaansteker te vinden is, dan kan deze ook gebruikt worden als 12 volt aansluiting. Met de Sweex USB C autolader krijgt de gebruiker zeer eenvoudig de mogelijkheid om een mobiel apparaat zoals een telefoon of tablet op te laden. De autolader is voorzien van een kabel die direct op de aansluiting van het apparaat geplaatst kan worden.

Technische specificaties

Met een USB C stekker aan de kabel kan de accu van de smartphone of tablet van voeding worden voorzien. Deze beschikt over een platte omkeerbare connector die twee gelijke kanten heeft. Hierdoor is het mogelijk om de stekker op twee manieren in de aansluiting te plaatsen. De kabel waaraan deze plug verbonden is, heeft een lengte van 1 meter. Aan de andere kant van de autolader is een stekker voor in de 12 volt connector of aansluiting van de sigarettenaansteker te vinden. Deze stekker kan ook worden gebruikt op een 24 volt aansluiting als daar beschikking over is.

Overige eigenschappen

De Sweex USB C autolader levert een stroomsterkte van 3 ampère voor het opladen van de accu die gekoppeld is. Het is afhankelijk van het type apparaat dat aangesloten is hoe lang het duurt voordat de accu volledig opgeladen is. Deze autolader van Sweex is alleen te gebruiken op een 12 of 24 volt sigarettenaanstekeraansluiting en kan alleen gekoppeld worden met apparaten die voor de voeding afhankelijk zijn van een USB C stekker. Het is niet mogelijk om data te verzenden via deze autolader.

Extra informatie

Het gebruik van dit product is zeer eenvoudig. Hiervoor wordt de stekker in de 12 of 24 volt aansluiting geplaatst. Het apparaat dat u van voeding wilt voorzien, zoals een smartphone of een tablet, kan worden aangesloten op de USB C stekker. Als de auto op het contact wordt gezet of als de auto gestart wordt, zal er elektriciteit worden geleverd aan de accu. Het is afhankelijk van het type en merk apparaat dat u wilt opladen hoe snel het laden gaat. De Sweex USB C autolader is uitgevoerd in de kleur zwart en wordt per stuk verkocht.

Specificaties

Aansluiting inputSigarettenaansteker
Aansluiting outputUSB C female
KleurZwart
MerkSweex
Spanning12/24 Volt
Max. laadstroom3000mA
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie