USB C naar HDMI kabel - 2 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
USB C naar HDMI kabel,
Max Resolutie: 3840x2160 (4K) @ 60Hz,
Aansluiting 1: USB C Male,
Aansluiting 2: HDMI Male,
2 meter.
Productcode: 1657297
voorraad: 350
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 39,99Aantal 10-49: € 38,59Aantal 50-249: € 35,19Aantal 250+: € 31,99
€ 39,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1657297
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 39,99
Meer informatie over dit product

Een extra monitor aansluiten op een laptop of een computer zonder dat u beschikking hebt over een HDMI-aansluiting die vrij is. Dat kan door gebruik te maken van de USB-C naar HDMI-kabel van Delock. Deze maakt het mogelijk om een extra monitor aan de computer of laptop te koppelen via de USB-C-aansluiting op het apparaat. Door middel van deze aansluiting kunnen beeld en geluid worden doorgegeven in de beste kwaliteit. Dat is ook zeker mogelijk als u gebruikmaakt van de Delock USB-C naar HDMI-kabel (2 meter, 4K-ready).

Technische eigenschappen

De Delock USB-C naar HDMI-kabel kan gebruikt worden voor het doorsturen van een videosignaal in een zeer hoge resolutie. Deze kabel is namelijk 4K ready en is geschikt voor het doorgeven van het beeldsignaal met een resolutie van 3840 x 2160 pixels bij 60 Hertz. Om dit mogelijk te kunnen maken, moeten de aangesloten laptop of computer en de monitor deze resolutie wel kunnen ondersteunen. Het snoer beschikt over twee vergulde aansluitingen. De connectoren aan de stekkers van dit product zijn verguld om voor de beste connectie te zorgen. Dit zorgt er ook voor dat er zo weinig mogelijk storingen kunnen optreden bij het doorsturen van het videosignaal.

Overige eigenschappen

De stekkers zijn een HDMI-stekker die bedoeld is om aangesloten te worden op de monitor waarop de beelden getoond moeten worden en een USB-C-stekker. De C-stekker is de stekker die verbinding maakt met de laptop of computer. Dit artikel is hierdoor geschikt om gebruikt te worden voor het verbinden van een tweede monitor aan een computer als er geen vrije HDMI-aansluiting beschikbaar is. Om dit mogelijk te kunnen maken moet de laptop of computer wel beschikken over de functie voor het gebruiken van een alternatieve weergavemodus.

Extra informatie

Het product is direct klaar voor gebruik en hoeft alleen te worden aangesloten op een USB-C-poort en een HDMI-monitor. De kabel kan gebruikt worden op een laptop, een Google Chromebook en een Apple MacBook. Voor het gebruik van dit product moet het systeem dat met de kabel verbonden is gebruik maken van Windows 7, Windows 7-64, Windows 8.1, Windows 8.1-64, Windows 10, Windows 10-64, Mac OS vanaf 10.12 of een Android besturingssysteem als er gebruik wordt gemaakt van een Google Chromebook.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie