USB C naar HDMI kabel - 2 meter

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Max. resolutie: 4K @ 30Hz,
Aansluiting 1: USB C male,
Aansluiting 2: HDMI male,
Lengte: 2 meter.
Productcode: 1657291
voorraad: 1.602
€ 34,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1657291
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 34,99Aantal 10-49: € 33,77Aantal 50-249: € 30,79Aantal 250+: € 27,99
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 34,99
Meer informatie over dit product

Laptops en computers beschikken niet altijd over elk type aansluiting voor het koppelen van een monitor. Moderne apparaten zijn vaak wel uitgerust met een USB-C-poort. Dit is een compacte en multifunctionele vorm van USB. Met dit type is het bijvoorbeeld ook mogelijk om video en audio te verzenden. Als u gebruik wilt maken van een monitor of een projector met een HDMI-aansluiting, dan kan door middel van de Delock USB-C naar HDMI-kabel (2 meter) een verbinding worden gelegd met USB-C. Met deze kabel is het zelfs mogelijk om beeld in 4K-kwaliteit te tonen.

Technische eigenschappen

De kabel beschikt over twee connectoren. De C-connector is bedoeld om de koppeling te maken met een laptop, computer, Google Chromebook of MacBook. De C-stekker is een zeer compacte stekker met een platte connector. De connector heeft een breedte van 8,4 millimeter, is 2,6 millimeter dik en is aan de bovenkant en onderkant hetzelfde. Zo kunt u de de stekker op iedere mogelijke wijze in de poort plaatsen. De andere kant van de Delock USB-C naar HDMI-kabel (2 meter) is voorzien van een HDMI-stekker. Deze stekker is bedoeld om de koppeling te maken met een monitor of een projector waarop beelden getoond moeten worden.

Overige eigenschappen

De connectoren van beide stekkers zijn verguld. Dit zorgt ervoor dat audio- en videosignalen met de beste kwaliteit en zonder storing kunnen worden uitgezonden. De maximale resolutie die door dit product van Delock kan worden weergegeven is een 4K-resolutie van 3840 x 2160 pixels bij 30 Hz. Om dit mogelijk te kunnen maken moeten de hardware en de aangesloten monitor deze resolutie wel ondersteunen. Ook moet de interface een alternatieve displaymodus ondersteunen.

Extra informatie

De kabel heeft een comfortabele lengte van 2 meter die het mogelijk maakt om apparaten over een grote afstand met elkaar te verbinden. Deze verloopkabel is voornamelijk geschikt om gebruikt te worden voor het koppelen van een extra monitor aan bijvoorbeeld een laptop. De type-C-stekker kan worden aangesloten op de C-aansluiting van een laptop, computer, Google Chromebook of Apple MacBook. De systeemvereisten voor het besturingssysteem zijn Windows 10, Mac OS 10.12 of hoger of een Android besturingssysteem. Let voor de aanschaf van deze kabel op de connecties van de apparaten die u wilt gebruiken. Dit kan alleen met een USB-C aansluiting en een HDMI-aansluiting op de monitor.

Specificaties

Aansluiting inputUSB C male
Aansluiting outputHDMI male
Type stroomvoorzieningUSB
Max. resolutie4K @ 30Hz
AdermateriaalCU (koper)
Kabellengte2 meter
KleurZwart
MerkDelock
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie