USB C multiport adapter - 3.1 generatie 1

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Max. resolutie: 4K @ 30Hz,
Ingang: USB C male,
Uitgang 1: HDMI female,
Uitgang 2: 2x USB 3.1 female,
Extra: Power delivery,
Kabellengte: 0.1 meter.
Productcode: 1657286
voorraad: 84
€ 69,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1657286
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 69,99Aantal 10-49: € 67,54Aantal 50-249: € 61,59Aantal 250+: € 55,99
Meer informatie over dit product

Veel laptops worden tegenwoordig alleen nog maar uitgerust met USB-C poorten. De verwachting is dat in de toekomst dit voor alle computers het geval zal zijn. Type-C is dan ook een veelzijdige connectie waarmee alle mogelijke verbindingen tot stand kunnen worden gebracht. Op dit moment bevinden we ons echter nog in een overgangsfase en daarom hebt u een speciale adapter nodig om de beschikbare C-poort op uw computer om te zetten in een andere connectie. Met deze Delock USB-C-multiport-adapter kunt u meerdere soorten verbindingen realiseren. Het apparaat heeft namelijk een HDMI- en twee female USB-A 3.1-aansluitingen. Tevens kunt u een type-C Power Delivery-aansluiting voor het opladen blijven gebruiken.

2 x SuperSpeed USB-A 3.1

Op dit moment zijn het vooral de nieuwere laptops van vooruitstrevende merken die volledig zijn overgestapt op C-poorten. De laatste Macbook modellen van Apple en Chromebooks gemaakt in opdracht van Google vallen in deze categorie. Een probleem is echter dat u vrijwel zeker nog randapparatuur in uw bezit heeft die nog aangesloten moet worden met A-connectoren. Met behulp van de Delock USB-C-multiport-adapter kunt u apparaten, zoals geheugensticks en printers, aansluiten op twee beschikbare A-poorten. Deze zijn van het type SuperSpeed USB-A 3.1 waarover gegevensoverdracht met een snelheid van 5 Gbit/s kan geschieden.

HDMI 4K Ultra HD

Naast de twee A-poorten kunt u met dit product ook een HDMI-A 19 pin female aansluiting gebruiken. Deze aansluiting is geschikt voor de overdracht van beeld en geluid van uw computer naar bijvoorbeeld een externe monitor of televisie. Via de HDMI-aansluiting (die ook DP Alt Mode ondersteunt) kunnen beelden overgedragen worden met een 4K Ultra HD beeldkwaliteit. De maximale resolutie die via de multiport adapter gerealiseerd kan worden is 3840x2160 met een refresh rate van 30Hz. Dit betekent dat u films en series, afgespeeld op uw laptop, in een haarscherpe beeldkwaliteit op een via HDMI aangesloten televisie kunt kijken.

Type-C Power Delivery

Op de achterkant van de multiport adapter van Delock, naast de 15 cm lange kabel, zit ook nog een USB type-C Power Delivery female aansluiting. Deze kunt u optioneel gebruiken voor het opladen van de batterij in uw laptop. Het is vooral een handige functionaliteit voor de eerdergenoemde Macbooks en Chromebooks aangezien deze slechts een beperkt aantal C-poorten hebben en ook via dit soort aansluitingen opgeladen moeten worden. Door de type-C Power Delivery-poort bent u zelfs wanneer de adapter in gebruik is nog altijd in staat om uw laptop op te laden door de adapter in deze poort te pluggen.

Specificaties

Aansluiting inputUSB C male
Aansluiting output 1HDMI female
Aansluiting output 22x USB 3.1 female
Type stroomvoorzieningUSB
Max. resolutie4K@30Hz
Kabellengte0.15 meter
KleurZwart
MerkDelock
KenmerkenCE, WEEE
Andere producten in deze categorie
Spanningzoeker
Voor 22u besteld, morgen in huis!
€ 1,99
€ 0,99
Voor 22u besteld, morgen in huis!
Klantenservice & Informatie