USB C naar USB C kabel - 3.1 - 0.5 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
USB C naar USB C kabel - 3.1 0.5 m
   
USB C naar USB C kabel,
Type: 3.1 Gen 2 - tot 10 Gb/s,
Aansluiting 1: USB C Male.
Aansluiting 2: USB C Male,
0.5 m
Productcode: 1646449
voorraad: 20
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 12,99Aantal 10-49: € 12,54Aantal 50-249: € 11,43Aantal 250+: € 10,39
€ 12,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1646449
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 12,99
Meer informatie over dit product

Een smartphone of tablet opladen of data kopiëren naar bijvoorbeeld een laptop of computer gebeurt tegenwoordig vaak door middel van USB-C. Dit is een compact type van met uitgebreide mogelijkheden. De C-stekker is een kleine stekker die plat is en op meerdere manieren in de daarvoor bestemde poort kan worden geplaatst. Met dit type stekker is het mogelijk om data te verzenden, accu’s op te laden, audio- en videosignalen door te sturen en verbinding te maken met een netwerk. Alsof dat nog niet genoeg is kunnen er ook hoge snelheden voor de dataverwerking worden behaald met dit type. Met de Goobay USB-C kabel van 0.5 meter (zwart) is het mogelijk om twee apparaten met een USB-C-aansluiting aan elkaar te koppelen.

Technische eigenschappen

De kabel is aan beide uiteinden voorzien van een C-stekker. Dit is een zeer platte stekker met een connector die slechts 8,4 millimeter breed is en 2,6 millimeter dik. De connector beschikt over een 24-pins aansluiting en kan worden geplaatst in de C-poort van een laptop, computer of tablet. De kabel zelf is 50 centimeter lang en is voorzien van een mantel van pvc die de kern beschermt. Deze Goobay USB-C kabel van 0.5 meter (zwart) kan gebruikt worden voor het versturen van data, voor het doorgeven van een audio- en videosignaal en voor het opladen van een accu.

Overige specificaties

Voor het opladen van een accu van bijvoorbeeld een smartphone of een tablet kan er met behulp van dit product van Goobay een maximaal vermogen van 4,5 watt geleverd worden. Deze kabel beschikt over versie 3.1 Gen 2 SuperSpeed technologie. Door middel van deze techniek kan er bij de overdracht van gegevens een maximale snelheid van 10 Gbit per seconde worden gehaald. Hiervoor moet er wel gebruik worden gemaakt van een versie 3.1 Gen 2 aansluiting.

Handig om te weten

Als u geen beschikking hebt over een 3.1-aansluiting, dan is het alsnog mogelijk om de C-kabel te gebruiken. Bij gebruik van een USB C type 3.0 aansluiting zal de maximale snelheid voor dataoverdracht 5 Gbit per seconde zijn. Bij 2.0 ligt deze snelheid niet hoger dan 480 Mbit per seconde en met een 1.1-aansluiting kan er een maximale snelheid voor gegevensoverdracht van 12 Mbit per seconde worden bereikt. De connectoren van de stekkers aan de kabel zijn niet verguld.

Voor synchroniseren en opladen met maximaal 4,5 W.
USB-C connector kan aan beide zijden worden gebruikt.
Gegevensoverdrachten tot 10 Gbps.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie