USB C naar HDMI adapter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
USB C naar HDMI adapter,
Max Resolutie: 4096 x 2160 (4K) @ 60 Hz,
Aansluiting 1: USB C male,
Aansluiting 2: HDMI A female,
0.2 meter.
Productcode: 1416108
voorraad: 837
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 49,99Aantal 10-49: € 48,24Aantal 50-249: € 43,99Aantal 250+: € 39,99
€ 49,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1416108
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 49,99
Meer informatie over dit product

USB-C naar HDMI-adapters van het merk Delock zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar via onze webshop. Er zijn zelfs twee modellen met een identiek uiterlijk. Het formaat van het apparaatje en de lengte van de kabel die hieraan bevestigd is, zijn exact gelijk. De Delock USB-C naar HDMI-adapter op deze pagina heeft echter betere specificaties dan het andere model uit ons assortiment met hetzelfde uiterlijk. Het voornaamste verschil is de refresh rate van het product. Deze uitvoering heeft namelijk een refresh rate van 60Hz, en daarnaast is een nog hogere maximale resolutie mogelijk: 4K Ultra HD-beeldkwaliteit met een resolutie van 4096 x 2160.

60Hz refresh rate

Wanneer u multimedia accessoires wilt hebben met de beste specificaties dan is de Delock USB-C naar HDMI-adapter voor u de beste keuze. Deze adapter heeft een refresh rate van 60Hz en een maximale resolutie van 4096 x 2160. Betere prestaties zijn op het moment bijna niet mogelijk. Indien u een computer op een HDMI-beeldscherm wilt aansluiten en beelden in de beste kwaliteit wilt bekijken, dan is dit het product dat u tot uw beschikking wilt hebben. Goedkopere modellen hebben vaak maar een refresh rate van 30Hz in plaats van 60Hz. Dit betekent dat de hoogste beeldkwaliteit minder snel verwerkt kan worden door de adapter.

Vergulde connectoren

Het is overigens niet alleen de maximale resolutie waarmee de Delock USB-C naar HDMI-adapter de beste prestaties levert. Ook wordt ervoor gezorgd dat altijd de beste connectie tussen twee apparaten tot stand wordt gebracht. De twee aansluitingen zijn namelijk allebei van vergulde connectoren voorzien en bovendien heeft het product een ferrietkern. Deze specificaties hebben als gevolg dat er minder snel storingen zullen optreden op een connectie. Het zou immers zonde zijn als geen optimale verbinding mogelijk is doordat niet de beste materialen zijn gebruikt voor de connectoren. De vergulde connectoren en ferrietkern geven u de garantie dat dit product deze tekortkoming niet heeft.

Compatibel met Thunderbolt 3

Dit product van Delock is tevens compatibel met de Thunderbolt 3 interface. Een misverstand onder veel consumenten is dat alle USB-C producten ook automatisch compatibel zijn met het snelste data transfer protocol dat op het moment beschikbaar is. Dit is echter niet waar. USB-C verwijst enkel naar de vorm van de connector. Er is alleen sprake van compatibiliteit met Thunderbolt 3 wanneer op het product ook een icoontje van een bliksemschicht te zien is met daaronder het cijfer 3. Op de verpakking van dit product kunt u dit icoontje terugvinden. Het betekent dat via de adapter een data transfer met snelheden tot 40 Gbit per seconde mogelijk is.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie