USB C naar USB C kabel - 3.1 - 0.5 meter

Versie: USB 3.1 gen 1,
Aansluiting 1: USB C male,
Aansluiting 2: USB C male,
Max. snelheid: tot 5 Gb/s,
Lengte: 0.5 meter.
Productcode: 1393104

226
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

€ 9,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1393104
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 9,99Aantal 10-49: € 9,64Aantal 50-249: € 8,79Aantal 250+: € 7,99
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 9,99
Meer informatie over dit product

Apparaten met een USB-C-aansluiting zoals tablets, smartphones en moderne laptops kunnen met elkaar verbonden worden door middel van de Goobay USB-C kabel van 0.5 meter (wit). Dit snoer beschikt over twee compacte type-C-stekkers aan de uiteinden die gebruikt kunnen worden voor het versturen van data, het opladen van een accu en het verzenden van een video- en audiosignaal. Het product is uitgevoerd in het wit zodat het qua kleurstelling kan worden afgestemd aan de apparatuur die u wilt koppelen. Doordat er gebruik wordt gemaakt van USB versie 3.1 Gen 1 is het mogelijk om data met zeer hoge snelheden te verwerken.

Technische eigenschappen

De 3.1 Gen 1 technologie maakt dit product tot een zogenaamde SuperSpeed kabel. Door deze technologie kan de Goobay USB-C kabel van 0.5 meter (wit) data verwerken met een maximale snelheid van 5 Gbit per seconde. Dat is meer dan 10 keer sneller dan wanneer er gebruik wordt gemaakt van versie 2.0. De kabel kan ook aan C-aansluitingen gekoppeld worden die van versie 2.0 gebruik maken. De snelheden die maximaal behaald kunnen worden bij het verwerken van data zijn dan 480 Mbit per seconde.

Overige specificaties

Het snoer is aan beide einden voorzien van een type-C-stekker. Dit is een stekker met een platte, niet vergulde connector die op twee manieren in de aansluiting kan worden geplaatst. Door de vormgeving is de platte bek slechts 8,4 millimeter breed en 2,6 millimeter dik. De boven- en onderkant zijn gelijk waardoor de stekker op twee manieren kan worden aangesloten. Het maakt overigens niet uit voor de dataoverdracht hoe de stekker in de aansluiting wordt geplaatst. Dit product kan gebruikt worden voor het verzenden van data, het doorgeven van een videosignaal en voor het opladen van apparaten.

Extra informatie

Voor het opladen van de accu van bijvoorbeeld een smartphone of een tablet kan dit artikel een maximaal vermogen leveren van 4,5 Watt. Het is ook mogelijk om dit product van Goobay te gebruiken als oplaadkabel in een stopcontact. Hiervoor moet er gebruik worden gemaakt van een USB-C-netstroomadapter. Verder is deze kabel is geschikt voor C-aansluitingen op smartphones, tablets en laptops en kan twee richtingen op gebruikt worden. De kern wordt beschermd door een mantel gemaakt van pvc. Ook is dit product verkrijgbaar in het zwart.

Specificaties

Aansluiting inputUSB C male
Aansluiting outputUSB C male
Type stroomvoorzieningUSB
Max. overdrachtssnelheid5 Gb/s
AdermateriaalCU (koper)
Kabellengte0.5 meter
KleurWit
MerkGoobay
KeurmerkCE, WEEE
Andere producten in deze categorie
Spanningzoeker
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
€ 1,99
€ 0,99
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Klantenservice & Informatie