USB A naar USB C adapter - 3.1

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
USB A naar USB C adapter - 3.1 Aansluiting 2: USB A Male
USB A naar USB C adapter - 3.1
   
USB C naar USB A adapter,
Type: 3.1 Gen 2 - tot 10 Gb/s,
Aansluiting 1: USB C Female,
Aansluiting 2: USB A Male.
Productcode: 1391247
voorraad: 187
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 19,99Aantal 10-49: € 19,29Aantal 50-249: € 17,59Aantal 250+: € 15,99
€ 19,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1391247
Meer informatie over dit product

De aansluitingen die op een smartphone of tablet geplaatst zijn worden gebruikt voor het opladen van de accu van het apparaat en kunnen worden gebruikt om bestanden en gegevens te synchroniseren met bijvoorbeeld een computer of laptop. Mobiele apparaten hebben daarom tegenwoordig vaak een USB-C-aansluiting. Dit is een compacte connectie die veel mogelijkheden biedt. Om het mogelijk te maken om dergelijke apparaten met een standaard type-A-aansluiting te koppelen is er de Delock USB-A naar USB-C-adapter. Met dit product kan een mobiel apparaat met een type-C aansluiting zonder veel moeite worden gekoppeld aan een computer of laptop.

Technische eigenschappen

Deze adapter heeft de vorm en de afmetingen van een compacte geheugenstick. De Delock USB-A naar USB-C-adapter is 59 millimeter lang, 26 millimeter breed en 13 millimeter hoog. Aan de ene kant van het artikel zit een A-stekker. Deze stekker wordt gebruikt om de adapter van Delock te koppelen aan een type-A-poort op een computer of laptop. De andere zijde van dit product beschikt over een female C-poort. Hierop kan een kabel met een type-C-stekker worden aangesloten. Dit is een compacte stekker die omkeerbaar is voor het beste gebruiksgemak.

Overige eigenschappen

Dit product maakt gebruik van versie 3.1 Gen 2 SuperSpeed technologie. Hiermee is het mogelijk om bestanden en gegevens met een maximale snelheid van 10 Gbit per seconde te verwerken. Dat is 20 keer sneller dan wanneer er gebruik wordt gemaakt van een 2.0-aansluiting. De aangesloten apparaten moeten dan ook gebruik maken van deze versie. Met versie 3.0 zal de snelheid maximaal 5 Gbit per seconde zijn, met versie 2.0 zal deze snelheid maximaal 480 Mbit per seconde zijn en de snelheid voor dataoverdracht in combinatie met versie 1.1 ligt niet hoger dan 12 Mbit per seconde.

Extra informatie

Het is ook mogelijk om apparaten met behulp van dit product van Delock op te laden. Mobiele apparaten kunnen van voeding worden voorzien met een maximaal uitgaande stroomsterkte van 1,5 ampère. Om de adapter te kunnen gebruiken moet de A-stekker gebruikt worden op het apparaat dat als host dient. De C-aansluiting is bedoeld voor het gastapparaat dat hiermee verbonden wordt. Deze adapter is voorzien van een Etron EJ179V Chipset voor het leveren van optimale prestaties.

Aansluitingen:
   1 x SuperSpeed USB 10 Gbps (USB 3.1 Gen 2) Type A-connector (host)
   1 x SuperSpeed USB 10 Gbps (USB 3.1 Gen 2) USB Type-C connector (apparaat)
Chipset: Etron EJ179V
Uitgaande stroomsterkte: 1.5A
Data-overdrachtsnelheid tot 10 Gbps
Kleur: zwart
Afmetingen (LxBxH): ca. 59 x 26 x 13 mm

Systeemvereisten:
PC of notebook met een vrije USB type A-poort

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie