USB C naar HDMI-adapter - 0.2 meter

Momenteel helaas uitverkocht
USB C naar HDMI-adapter 0.2 meter
USB C naar HDMI-adapter - 0.2 meter
USB C naar HDMI-adapter - 0.2 meter
   
USB C naar HDMI adapter,
Max resolutie: 4096 x 2160 (4K) @ 30 Hz,
Aansluiting 1: USB C Male,
Aansluiting 2: HDMI Female.
0.2 meter.
Productcode: 1371829
Tijdelijk afgeprijsd!
Aantal 1-en meer: € 14,99
€ 19,99 € 14,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1371829
Meer informatie over dit product

Veel laptops zijn tegenwoordig voorzien van een USB-C-aansluiting. Dit is een zeer compacte connectie voor het koppelen van de bijbehorende stekker. Deze maakt het mogelijk om niet alleen gegevens en data over te zetten of om mobiele apparaten op te laden, het is tegenwoordig ook mogelijk om beeld en geluid door te sturen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een dergelijke aansluiting te gebruiken voor het verbinden van een monitor of projector. Omdat de meeste monitoren niet over een USB-C-aansluiting beschikken, zal er dan een verloopstuk nodig zijn. Met de USB-C naar HDMI-adapter is het dan ook mogelijk om monitoren aan te sluiten die gebruik maken van een HDMI-stekker.

Technische eigenschappen

Het product werkt zeer eenvoudig. De USB-C-stekker wordt in de laptop of de computer geplaatst en de monitor wordt met een HDMI-kabel gekoppeld aan de bijbehorende aansluiting. De kabel heeft een lengte van 0,2 meter en is voorzien van een mannelijke USB-C-stekker en een vrouwelijke HDMI-aansluiting. De stekker is compact en heeft een afmeting van 8,4 millimeter breed en 2,6 millimeter dik. Dit zijn de standaardafmetingen van de connector van dit type. De female HDMI-connectie is bedoeld voor het koppelen van een monitor.

Overige eigenschappen

Dit product is geschikt voor het aansluiten van monitoren en het doorzenden van video met een maximale resolutie van 4096 x 2160 pixels, oftewel een resolutie van 4K. Om ervoor te zorgen dat deze resolutie behaald kan worden, wordt er gebruik gemaakt van High Speed technologie. De kabel van het verloopstuk is voorzien van een mantel van pvc die de kern beschermt en ervoor zorgt dat het signaal ook met de beste resolutie kan worden doorgestuurd.

Extra informatie

De USB-C- naar HDMI-adapter is bijvoorbeeld geschikt voor het aansluiten van een monitor op een USB-C-aansluiting van een laptop of een computer, maar kan ook worden gebruikt voor het aansluiten van een tablet of een smartphone op een monitor. Hiervoor moet het apparaat wel beschikken over de juiste ingang. De adapter wordt beschermd door een behuizing die gemaakt is van kunststof in de kleur wit. Deze adapter is niet geschikt voor gebruik in combinatie met Mac OS. Voor het koppelen van een HDMI-kabel aan een MacBook of iMac, moet een ander type adapter worden gebruikt.

USB C naar HDMI adapter,
Max resolutie: 4096 x 2160 (4K) @ 30 Hz,
Aansluiting 1: USB C Male,
Aansluiting 2: HDMI Female,
Ingang: USB 3.1 C male,
Geschikt t/m: Windows 10, Mac OS 10.12.2, Chromebook,
Ondersteunt: resolutie tot 4K*2K bij 30 Hz en 3D,
Geschikt voor: computers en smart devices met USB-C-poorten,
Kabellengte: 0.2 meter.

Andere producten in deze categorie
Draadloos weerstation WS8818 € 24,99 € 18,95
Klantenservice & Informatie