USB C naar USB B micro kabel - 2.0 - 1 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Versie: USB 2.0,
Aansluiting 1: USB C male,
Aansluiting 2: USB B micro male,
Max. snelheid: tot 480 Mb/s,
Lengte: 1 meter.
Productcode: 1341473
voorraad: 1.389
€ 11,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1341473
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 11,99
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 11,99
Meer informatie over dit product

Voor het opladen van een smartphone of een tablet wordt er vaak gebruikgemaakt van een micro-USB aansluiting. Dit is een compacte stekker die ook geschikt is voor het overzetten van data van of naar een computer. Om apparaten met een micro-aansluiting te verbinden met computers of laptops met een type-C-aansluiting, kan er gebruik worden gemaakt van de Goobay USB-C naar micro-USB-kabel (1 meter, zwart). Deze is geschikt voor gebruik op elk type apparaat dat voorzien is van een dergelijke poort. Het is met dit product mogelijk om gegevens tussen apparaten te synchroniseren en om apparaten zoals smartphones of tablets van voeding te voorzien.

Technische specificaties

Met de Goobay USB-C naar micro-USB-kabel (1 meter, zwart) kan eenvoudig een koppeling tussen twee geschikte apparaten worden gemaakt. Het snoer heeft een lengte van 1 meter en is voorzien van een type-C stekker en een micro-stekker. Ondanks dat deze stekkers zeer op elkaar lijken, zijn ze toch verschillend. Zo is een micro-stekker voorzien van een connector die plat is aan de onderkant. Aan de bovenkant zijn de zijkanten iets afgerond. Hierdoor kan de stekker slechts op één manier in een daarvoor bestemde poort worden geplaatst.

Overige eigenschappen

De C-stekker die aan dit product gemonteerd is, beschikt over een connector die ook plat is, maar een gelijke onderkant en bovenkant heeft. Dit maakt dat de stekker omkeerbaar is en op verschillende manieren in een poort kan worden geplaatst. Dit product van Goobay maakt gebruik van USB 2.0-technologie voor de verwerking van data en gegevens. Hierdoor is het mogelijk om bestanden met een snelheid van 480 Mbit per seconde tussen twee apparaten te versturen. Er moet dan wel gebruik worden gemaakt van een micro- en C-aansluiting van versie 2.0.

Extra informatie

Als er gebruik wordt gemaakt van 1.1-aansluitingen, dan kan er ook gewoon gebruik worden gemaakt van deze kabel. Het verschil met 2.0-aansluitingen is echter dat de snelheid voor de overdracht van data en gegevens lager zal zijn. De maximale snelheid voor de overdracht van data zal dan 12 Mbit per seconde zijn. De kabel is ook geschikt voor het opladen van mobiele apparaten. Hiervoor kan de kabel van Goobay een maximaal vermogen leveren van 2,5 watt.

Specificaties

Aansluiting 1Micro USB B male
Aansluiting 2USB C male
KleurZwart
Lengte1 meter
Materiaal behuizingKunststof
VerguldNee
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie