Kabels 
Overige Producten 
Account  

Coax kabels 10 meter

Een coax kabel is een kabel van hoge kwaliteit die gebruik wordt voor aansluitingen voor uw televisie, televisieontvangers en andere media-apparaten. Bij ons kunt u terecht voor alle type coax kabels, de coax kabel 10 meter is bijvoorbeeld perfect om uw apparatuur aan te sluiten. Het kan lastig zijn de juiste kabel te kiezen. Er zijn namelijk vele verschillen in type kabels, beschikbare merken en de formaten. Om snel de goede keuze te kunnen maken, onderstaand een overzicht van mogelijke toepassingen, begrippen en de betekenis van die begrippen. Lees meer

Welk type coax kabel 10 meter kunt u het beste kiezen?

Welk type coax kabel 10 meter voor uw situatie geschikt is, is afhankelijk van verschillende factoren. In onderstaande tekst wordt uitgelegd hoe u een keuze kunt maken, waar u op moet letten en welke types coax kabel 10 meter er beschikbaar zijn. Daarnaast kunt u lezen wat veelgebruikte begrippen betekenen. Belangrijk bij de aankoop van een coax kabel 10 meter is om te bedenken voor welk doeleind u de kabel gaat gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer u een tv in een meubel op grotere afstand van de coax aansluiting wil verbinden. Met de royale lengte van een coax kabel 10 meter komt u letterlijk niets tekort. Daarnaast verschilt apparatuur veelal van type aansluiting. Vaak wordt het benodigde type kabel aangegeven in de documentatie van het apparaat of staat het beschreven op het apparaat zelf. Sommige apparaten hebben een coax kabel 10 meter met een brede doorsnede nodig, andere een coax kabel met een smalle doorsnede. Qua lengte van de coax kabel worden geen eisen gesteld: u kunt hierbij naar eigen wens een lengte uitkiezen. Met de coax kabel 10 meter zit u altijd goed: u komt slechts zelden lengte tekort bij het aansluiten van uw apparatuur.

Voor ieder doeleind de juiste coax kabel

Allekabels heeft een divers aanbod in coax kabel 10 meter. Zo bieden wij voor zowel oudere als nieuwe televisies dan wel andere apparatuur de juiste kabel aan. Indien u bijvoorbeeld niet over een digitale ontvanger beschikt voor uw televisie, heeft u veelal een antennekabel nodig om beeld te kunnen ontvangen. Bijvoorbeeld de Hirschmann coax kabel 10 meter. Deze is geschikt als antennekabel, beschikt over afscherming en over – uiteraard - twee aansluitingen. Ook voor een lastig bereikbare meterkast is een coax kabel 10 meter vaak een goede keuze. In ons uitgebreide aanbod vindt u ook voor uw audioapparatuur de juiste kabels. Een juiste keuze in coax kabel kan het verschil maken in geluidskwaliteit, zeker als het lange bekabeling betreft. Door het ruime aanbod aan uiteenlopende soorten afspeelapparatuur heeft u ook een ruime keuze in coax kabels nodig. Dan zit u bij ons goed.

Types, merken en formaten coax kabel

We lichten hierna enkele typische soorten coax kabel 10 meter toe. Een haakse of niet-haakse kabel wordt vaak toegepast. Haaks betekent dat de coax kabel gepositioneerd is in een zijdelingse positie. Handig voor bijvoorbeeld tv-toepassingen. IEC Male en IEC Female zult u ook vaak tegenkomen, deze begrippen slaan terug op de verbindmogelijkheden van de kabel. Veelal is dit relevant voor de aansluiting bij bijvoorbeeld (digitale) tv-ontvangers. Hierbij staat vaak op de doos vermeld welk type coax kabel benodigd is. Vergulde kabels: bij veel coax kabels is de mogelijkheid om deze kabel met vergulde stekkers aan te schaffen. Voorgemonteerde stekkers: u kunt bij de aankoop van een coax kabel kiezen of deze al een stekker bevat. Bij coax kabels met een voorgemonteerde stekker is dit het geval. Een voorgemonteerde stekker heeft als voordeel dat u niet zelf hoeft aan te sluiten. In sommige toepassingen – wanneer een extra lange coax kabel benodigd is – kan het handig zijn om de stekker zelf te monteren. Indien u liever niet zelf de stekker monteert, kunt u ook voor onze langere coax kabels kiezen. Met een lengte van 10 meter heeft u een royale lengte.

Andere kenmerken coax kabel 10 meter

Een vergulde kabel voorziet de gebruiker door betere connectoren van een hogere geluidskwaliteit. Hier staat een hogere prijs tegenover dan een niet-vergulde coax kabel. Dit is met name relevant voor toepassing in audioapparatuur. U kunt ook kabels met ferrietkern kopen: een coax kabel 10 meter met een ferrietkern is voorzien van een verdikking bij de stekker. Deze ferrietkern dient om storingen te verminderen. Hierdoor bent u verzekerd van een consequente werking van de kabel. Impedantie: dit houdt de weerstand in van de coax kabel. Dit wordt uitgedrukt in Ohm (O). Voor sommige toepassingen is het relevant om dit na te gaan. Dit staat online bij het product vermeld. Een andere optie bij de aankoop van een coax kabel is ten slotte de kleur. De kleurkeuze hangt af van uw eigen voorkeur: de kleur van de kabelhuls heeft geen invloed op de technische mogelijkheden en op de functie van de kabel.

Uw coax kabel 10 meter online kopen

Een coax kabel 10 meter of antennekabel 10 meter koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over coax kabel 10 meter of over bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij uiteraard altijd bereikbaar.

Coax Kabel

Klantenservice & Informatie