Bedraad gaming toetsenbord - Razer

1 tot 2 werkdagen extra verzendtijd
Merk: Razer BlackWidow Elite Yellow,
Indeling: QWERTY - Razer Yellow Switch,
Aansluiting: Bedraad USB,
Extra: Anti-Ghosting, RGB,
Kabellengte: 1.8m.
Productcode: 3269830
leverbaar: 1
€ 279,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3269830
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 279,99Aantal 10-49: € 270,19Aantal 50-249: € 246,39Aantal 250+: € 223,99
Meer informatie over dit product

Het Razer BlackWidow Elite gaming toetsenbord is een ideale keuze voor iedere gamer. Met een afneembare polssteun en een key travel van 4 millimeter kunt u urenlang gamen of typen zonder krampen te krijgen. Dit computerbord is gemakkelijk aan te sluiten via de USB 2.0 poort en de 1.8 meter lange aansluitkabel. Door de lange kabel kunt u ook vanaf afstand gamen. Dit gamingboard heeft 104 hoofdtoetsen en drie multimediatoetsen. Ook tijdens het spelen geven deze multimediatoetsen u direct toegang tot uw muziek en in-game audio. Dankzij Razer Hypershift kunt u iedere toets aan een aparte functie koppelen en zelfs bepaalde toetsencombinaties programmeren voor functies. Zo kunt u tijdens het gamen uw eigen sneltoetsen gebruiken om uw tegenstanders te verrassen.

Razer Yellow switches

Het Razer BlackWidow Elite gaming toetsenbord is uitgerust met Razer Yellow switches die een ultieme mechanische ervaring geven tijdens het gamen. Dankzij de snelle handelingsmogelijkheid kunt u met dit keyboard in bijna ieder spel met meerdere personen spelen. De actuatiekracht van de toetsen is 45 gram, het actuatiepunt is 1.2 millimeter. Met behulp van de ingebouwde draaiknop kunt u eenvoudig het volume en entertainment instellen, als ook de helderheid van uw scherm. Razer Synapse 3.0 geeft daarnaast de mogelijkheid om deze knop als gametoets te gebruiken, zodat u razendsnel door uw media, wapens en tricks kunt scrollen. Dit multifunctionele toetsenbord heeft een levensduur van maar liefst 80 miljoen toetsaanslagen. Met een militaire kwaliteit metalen constructie en goed beschermd tegen ongewenste incidenten.

RazerChroma lighting

Het Razer BlackWidow Elite gaming toetsenbord geeft u keuze uit 16,8 miljoen lichtkleuren. Dankzij RazerChroma lighting kunt u door middel van diverse modi ook bepaalde knoppen laten oplichten en anderen niet, zodat u uw meest gebruikte keys meteen kunt vinden. Ook kunt u met on-the-fly macro’s een eigen lichtshow programmeren en opslaan op het interne geheugen van dit intelligente computertoetsenbord. Deze unit heeft een audio pass-through waardoor andere toestellen aan het keyboard te verbinden zijn zonder veel kabels en zonder dat dit de geluidskwaliteit tekort doet. Daarnaast voorkomt de anti-ghosting technologie dat uw computertoetsenbord toetsen registreert terwijl u deze niet aanslaan, wat normaliter kan gebeuren wanneer u dichtbijgelegen toetsen aanraakt. De keys van dit toetsenbord hebben een US lay-out (QWERTY).

Specificaties

MerkRazer BlackWidow Elite Yellow
IndelingQWERTY - Razer Yellow Switch
AansluitingBedraad USB
ExtraAnti-Ghosting, RGB
Kabellengte1.8m
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie