Bedraad gaming toetsenbord - Razer

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Razer BlackWidow Elite Orange,
Indeling: QWERTY - Razer Orange Switch,
Aansluiting: Bedraad USB,
Extra: Anti-Ghosting, RGB,
Kabellengte: 1.8m.
Productcode: 3269829
€ 279,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3269829
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 279,99Aantal 10-49: € 270,19Aantal 50-249: € 246,39Aantal 250+: € 223,99
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Met een actuatiekracht van 45 gram en een actuatiepunt van 1.9 mm is het Razer BlackWidow Elite gaming toetsenbord ideaal voor gaming. De mechanische Razer Orange switches geven u precies de snelheid die u verwacht van een gametoetsenbord. Met geavanceerde opties en snelle handelingsmogelijkheid kunt u met dit board in bijna iedere game met meerde personen spelen. Daarnaast heeft deze unit een afneembare polssteun waardoor zowel langdurig typen als spelen een uiterst comfortabele ervaring zijn. Ook de key travel van 4 mm voorkomt kramp tijdens gebruik. Dit computertoetsenbord heeft een US lay-out, 104 hoofdtoetsen en drie multimediatoetsen waarmee u snel en eenvoudig toegang heeft tot muziek en in-game audio, ook tijdens het spelen.

RazerChroma lighting

Dankzij de revolutionaire RazerChroma lighting heeft u met het Razer BlackWidow Elite gaming toetsenbord nu maar liefst keuze uit 16,8 miljoen kleuren. U kunt deze kleuren zelf instellen. Door gebruik te maken van diverse modi kunt u ook bepaalde keys laten oplichten, bijvoorbeeld uw meest gebuikte knoppen. Wanneer u de on-the-fly macro’s koppelt, kunt u een eigen lichtshow programmeren en bewaren op het interne geheugen van dit slimme pc-toetsenbord. Via de draaiknop kunt u gemakkelijk het volume, entertainment of helderheid van uw scherm aanpassen. Via Razer Synapse 3.0 kunt u deze knop ook als gametoets instellen en gebruiken om bijvoorbeeld door uw media of wapens scrollen tijdens een spel.

Uitzonderlijk lange levensduur

Het Razer BlackWidow Elite gaming toetsenbord gaat maar liefst 80 miljoen toetsaanslagen mee. De "militaire" kwaliteit metalen constructie maakt dat dit keyboard tegen een stootje kan. Met de Razer Hypershift kunt u iedere toets aan een andere functie koppelen of toetscombinaties programmeren zodat gamen een persoonlijke touch krijgt. De anti-ghosting voorkomt dat het computerboard dichtbijgelegen toetsen registreert terwijl deze niet aangeslagen zijn. Dit multifunctionele gamingboard heeft een USB 2.0 input en een audio passthrough waardoor u andere toestellen aan het gameboard kunt koppelen zonder hiervoor te veel kabels nodig te hebben en zonder dat de kwaliteit van het geluid hieronder lijdt. U sluit het toetsenbord aan via een 1.8 meter lange kabel.

Specificaties

MerkRazer BlackWidow Elite Orange
IndelingQWERTY - Razer Orange Switch
AansluitingBedraad USB
ExtraAnti-Ghosting, RGB
Kabellengte1.8m
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie