Bluetooth toetsenbord - Apple

Bluetooth toetsenbord - Apple Voeding: 2x AA batterij (incl)
Bluetooth toetsenbord - Apple
Bluetooth toetsenbord - Apple
   
Merk: Apple Magic Keyboard,
Indeling: QWERTY - Butterfly Switch,
Aansluiting: Bleutooth,
Extra: 10 Multimediatoetsen,
Voeding: 2x AA batterij (incl).
Productcode: 2797242

688
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 129,00
€ 129,00 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2797242
Meer informatie over dit product

Het Apple Magic Keyboard bluetooth toetsenbord heeft een bereik van maar liefst 10 meter. Het compacte design maakt dat u het toetsenbord gemakkelijk meeneemt om via andere Mac computers te werken. Dit minimalistische keyboard laat daarnaast genoeg ruimte over voor een muis of trackpad zonder dat dit het werken moeilijker maakt. De geïntegreerde oplaadbare batterij geeft genoeg stroom om minimaal een maand te kunnen werken zonder dat u deze opnieuw op hoeft te laden. Wanneer u toch stroom tekort komt kunt u het computertoetsenbord opladen via de bijgeleverde lightning-naar-USB-kabel.

Bluetooth aansluiting

Met het Apple Magic Keyboard bluetooth toetsenbord als computeraccessoire heeft u geen gedoe meer met kabels. Ingewikkelde installatie van extra software is niet nodig, deze unit maakt namelijk direct verbinding met uw Mac-computer. Wanneer u dit computertoetsenbord ontvangt, kunt u meteen aan de slag. Dit computerkeyboard is compatibel met een Mac met bluetooth en OS X 10.11 of hoger en met iOS-toestellen met iOS 9.1 of hoger. Deze toetsenbordmodule heeft een QWERTY-indeling, dit is de gebruikelijke lay-out voor toetsenborden in Nederland. Deze unit is 27,9 centimeter breed en 11,49 centimeter diep. De hoogte verschilt door het ergonomische design, waarbij het laagste punt 0,41 cm hoog is en het hoogste punt 1,09 cm.

Geoptimaliseerde toetsen

Het Apple Magic Keyboard bluetooth toetsenbord heeft geoptimaliseerde toetsen waardoor typen een vloeiende en comfortabele ervaring is. De butterfly switches van dit pc-toetsenbord zijn voorzien van een schaarmechanisme voor een hogere stabiliteit. Dit stijlvolle en minimalistische ontwerp heeft 10 multimediatoetsen waarmee u direct toegang heeft tot uw audio en video’s. Deze sneltoetsen bevinden zich op de bovenste toetsenrij. U vindt hier onder anderen multimediatoetsen om de schermhelderheid te verhogen en verlagen, knoppen om uw audio- en videobestanden af te spelen, te pauzeren of naar het vorige en volgende nummer te gaan met één druk op de knop. Tevens kunt u met deze multimediatoetsen het volume aanpassen en het geluid op stil zetten.

Andere producten in deze categorie
Weerstation WS2800MP € 26,99 € 19,99
Klantenservice & Informatie