Bedraad gaming toetsenbord - Cooler Master

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Cooler Master MasterKeys MK750,
Indeling: QWERTY - Cherry MX Brown,
Aansluiting: Draadloos USB,
Extra: Anti-Ghosting, RGB,
Kabellengte: 1.8m.
Productcode: 2315985
€ 149,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2315985
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 149,99
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Het Cooler Master MK750 gaming toetsenbord is een keyboard dat zowel de beginnende als de meer ervaren gamer zal aanspreken. Het maakt gebruik van zogeheten Cherry MX Blue switches. Dit heeft betrekking op het type schakelaars onder de toetsen. Deze zijn zowel geschikt om mee te gamen en om lange teksten mee te schrijven, maar de meeste gebruikers zullen dit keyboard vooral gebruiken om mee te gamen. Ze geven daarbij een fijne, hoor- en voelbare klik als u ze indrukt en hebben een actuatiekracht van 50 gram. Met de actuatiekracht geven fabrikanten aan hoeveel kracht u moet zetten om een toets in te drukken. In dit geval betekent dit dat u ze op dit toetsenbord niet hard hoeft in te drukken en dat het zelfs niet nodig is om ze volledig in te drukken.

Extra stuk comfort met polssteun

De mechanische Cherry MX Blue switches van dit toetsenbord zorgen er dus voor dat u de toetsen niet ver hoeft in te drukken. Hiermee ontlast u uw vingers. Verder reageert dit soort switches snel en verwerkt nauwkeurig al uw aanslagen. Handig is de afneembare polssteun aan de onderzijde van het keyboard. Hiermee komen de polsen in een andere hoek te liggen, waardoor deze weer worden ontlast. Wilt u de polssteun loskoppelen? Dan doet u dat eenvoudig door middel van de magneet. Dit kan handig zijn tijdens het vervoeren van het keyboard omdat het op deze manier minder plek in beslag neemt.

Toetsverlichting

Het Cooler Master MK750 gaming toetsenbord is geschikt om de hele dag door te gebruiken. Niet alleen omdat het comfortabel is om op te werken, maar ook omdat de toetsen verlicht kunnen worden in vrijwel elke denkbare kleur. Het is zelfs mogelijk om aparte delen van het toetsenbord andere verlichting te geven. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar kan tijdens het gamen ook uitermate handig zijn omdat u zo bepaalde toetsen een specifieke kleur kunt geven zodat u ze snel terugvindt. Tel hier de anti-ghosting bij op, de techniek waardoor u veel toetsen op hetzelfde moment kunt indrukken en waarbij alles goed blijft werken, en u krijgt dit goede gametoetsenbord.

Specificaties

MerkCooler Master MasterKeys MK750
IndelingQWERTY - Cherry MX Brown
AansluitingDraadloos USB
ExtraAnti-Ghosting, RGB
Kabellengte1.8m
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie