Bedraad toetsenbord - Cherry

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Merk: Cherry KC 6000 Slim,
Indeling: QWERTY - Scissor-switches,
Aansluiting: Bedraad USB,
Extra: Multimediatoetsen,
Kabellengte: 1.8m.
Productcode: 2313587
voorraad: 10
€ 44,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2313587
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 44,99
Meer informatie over dit product

Met het Cherry KC 6000 Slim bedraad toetsenbord haalt u een betrouw- en betaalbaar keyboard in huis dat zowel in huis als op kantoor te gebruiken is. Het is een QWERTY-ontwerp, het meest gebruikte toetsenindelingssysteem in Nederland. Dit zorgt ervoor dat alle letters, getallen en functies op hun vertrouwde plek zitten en dat u dus sneller kunt typen om hiermee uw productiviteit te verhogen. Verder typen de toetsen fijn, omdat ze plat zijn en vrijwel geluidloos. Ook zijn er diverse multimediatoetsen aanwezig. Hiermee kunt u onder andere video- en audiobestanden op bijvoorbeeld YouTube of Spotify afspelen, doorspoelen en/of pauzeren via uw keyboard zonder dat u daadwerkelijk het programma moet openen of naar de desbetreffende site hoeft te surfen.

Gebruik

Met het Cherry KC 6000 Slim bedraad toetsenbord typt u, zowel zakelijk als thuis, comfortabel al uw teksten en dat de hele dag lang. Dit komt voornamelijk door de gebruikte toetsen. Die maken gebruik van de geavanceerde scissor-technologie. Dit houdt in dat u vrijwel niets hoort als u de toetsen indrukt, iets dat productiviteitverhogend is, voor zowel uzelf als uw omgeving. Daarnaast zorgt de scissor-technologie voor soepele toetsen waardoor u de gehele dag comfortabel kunt typen, of dat nu een kort mailtje is of een lang rapport. Verder zijn de toetsen vlak, wat het typecomfort nog eens extra verhoogt.

Aansluiten van het keyboard

Het zwarte toetsenbord maakt gebruik van een USB-kabel om een koppeling te maken tussen het keyboard en uw laptop of pc. Het voordeel hiervan is dat u altijd een stabiele verbinding heeft, iets dat met wifi en bluetooth niet gegarandeerd is. Wifi en bluetooth zijn namelijk draadloze verbindingen en kunnen last hebben van andere apparaten waardoor het signaal zwakker kan worden en soms zelfs helemaal kan wegvallen. Bij een verbinding via een USB-kabel heeft u hier geen last van. Het is verder slechts een kwestie van de USB-kabel van het toetsenbord in een vrije USB-poort steken en het wordt direct herkend. Met een USB-kabel van 1,8 meter heeft u tevens genoeg lengte om een eind van uw beeldscherm te kunnen zitten.

Specificaties

MerkCherry KC 6000 Slim
IndelingQWERTY - Scissor-switches
AansluitingBedraad USB
ExtraMultimediatoetsen
Kabellengte1.8m
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie