Bedraad gaming toetsenbord - Corsair

1 tot 2 werkdagen extra verzendtijd
Merk: Corsair K70 Rapid MK.2 RGB,
Indeling: QWERTY - Cherry MX Silver,
Aansluiting: Draadloos USB,
Extra: Anti-Ghosting, RGB,
Kabellengte: 1.8m.
Productcode: 2313565
leverbaar: 4
€ 219,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2313565
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 219,99
Meer informatie over dit product

Het Corsair K70 RGB MK.2 Rapidfire gaming toetsenbord is een betaalbaar en tegelijkertijd kwalitatief hoogstaand product dat de meeste kopers zullen gebruiken als gametoetsenbord. Maar u bent er natuurlijk vrij in wat u met het keyboard doet. Hij is namelijk ook prima te gebruiken om teksten mee te schrijven. De toetsen zijn verder ingedeeld volgens het QWERTY-systeem, dus de plekken van alle toetsen zullen gelijk vertrouwd aanvoelen. Het zwarte model is uitgerust met toetsverlichting, zodat u er de hele dag gebruik van kunt maken.

Mechanisch

Het Corsair K70 RGB MK.2 Rapidfire gaming toetsenbord is een mechanisch keyboard. Onder de toetsen zitten namelijk Cherry MX Silver switches, oftewel schakelaars. Dit zijn snelle schakelaars, waardoor u snel kunt beginnen met werken - ideaal voor tijdens het spelen van spelletjes waarbij het op snelheid aankomt. Verder hebben de toetsen anti-ghosting, dus als u besluit om veel verschillende toetsen in te drukken op hetzelfde moment dan zal het systeem niet vastlopen en alle aanslagen zullen nauwkeurig worden verwerkt. Dit is vooral handig bij bepaalde games waarvoor u allerlei toetscombinaties moet indrukken om een bepaalde handelingen te verrichten, zoals aanvallen en lopen. Met dit keyboard kunt u dit probleemloos doen.

Gerieflijkheid

Maar het is natuurlijk ook fijn als het design er ook een beetje mooi uitziet. Gelukkig is dat bij dit exemplaar zeker het geval. Het toetsenbord is rechthoekig en zwart van kleur. Het heeft toetsverlichting die u door middel van de bijgeleverde software volledig naar uw wens kunt aanpassen. Het is zelfs mogelijk om elke toets apart te verlichten. U kunt kiezen uit ontelbaar veel kleuren, dus er zal altijd iets voor u tussen zitten. Kortom, zoekt u een betaalbaar en kwalitatief toetsenbord om bijvoorbeeld mee te gamen, dan is dit exemplaar een goede optie. Het betreft hier trouwens een bedraad toetsenbord dat u door middel van een USB-kabel met uw computer verbindt.

Specificaties

MerkCorsair K70 Rapid MK.2 RGB
IndelingQWERTY - Cherry MX Silver
AansluitingDraadloos USB
ExtraAnti-Ghosting, RGB
Kabellengte1.8m
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie