Bedraad gaming toetsenbord - Corsair

1 tot 2 werkdagen extra verzendtijd
Merk: Corsair K70 MK.2 RGB,
Indeling: QWERTY - Cherry MX Silent Red,
Aansluiting: Draadloos USB,
Extra: Anti-Ghosting, RGB,
Kabellengte: 1.8m.
Productcode: 2313564
leverbaar: 6
€ 219,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2313564
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 219,99
Meer informatie over dit product

Het Corsair K70 RGB MK.2 gaming toetsenbord is een keyboard met een QWERTY-indelingssysteem. Het is verder een bedraad model dat u met een 1,8 meter lange USB-kabel met uw laptop of pc verbindt. Dit is slechts een kwestie van de mannelijke USB-A-connector in een vrije USB-poort steken en u kunt aan de slag. De meeste kopers zullen het gebruiken om fijn mee te gamen. Dit product bundelt namelijk een aantal eigenschappen die in de smaak zullen vallen bij zowel de sporadische als de professionele gamer.

Eigen instellingen

Ten eerste is het bij het Corsair K70 RGB MK.2 gaming toetsenbord mogelijk om al uw instellingen op te slaan, zodat u ze later gemakkelijk kunt terughalen. U kunt dan denken aan gameprofielen en macro’s. Op deze manier maakt het dus niet uit waar u speelt, of dat nu thuis is of buiten de deur. U speelt altijd met uw eigen vertrouwde instellingen. Dit komt uw game-ervaring uiteraard ten goede. Het opslaan gebeurt op de opslagruimte van 8 MB in het product zelf. Speelt u niet alleen op het toetsenbord? Dat is geen enkel probleem, want op de opslagruimte kunt u meerdere profielen opslaan.

Gerieflijkheid

Dit gametoetsenbord heeft een aantal eigenschappen die het gamen een stuk gerieflijker maken. Allereerst reageren de toetsen supersnel op uw aanslagen, omdat er gebruik is gemaakt van Cherry MX Silent switches. Hierdoor reageren de toetsen niet alleen snel, u hoeft ook vrijwel geen kracht te zetten om ze in te drukken. Dit komt het speelcomfort allemaal ten goede. Verder is er aan de onderzijde van het toetsenbord een afneembare polssteun. Dit is een zacht deel dat ervoor zorgt dat u polsen in net een andere hoek komen te staan, waardoor uw handen ontlast worden en u dus fijner kunt gamen.

Specificaties

MerkCorsair K70 MK.2 RGB
IndelingQWERTY - Cherry MX Silent Red
AansluitingDraadloos USB
ExtraAnti-Ghosting, RGB
Kabellengte1.8m
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie