Bedraad gaming toetsenbord - Corsair

1 tot 2 werkdagen extra verzendtijd
Merk: Corsair K70 MK.2 RGB,
Indeling: QWERTY - Cherry MX Red,
Aansluiting: Draadloos USB,
Extra: Anti-Ghosting, RGB,
Kabellengte: 1.8m.
Productcode: 2313562
leverbaar: 8
€ 209,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2313562
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 209,99
Meer informatie over dit product

Met het Corsair K70 RGB MK.2 gaming toetsenbord bent u uw tegenstanders altijd net een stapje voor. Het heeft namelijk specifieke eigenschappen die uw game-ervaring een stuk comfortabeler en beter maken. Allereerst is het belangrijk om te vermelden dat het hier een draadloze uitvoering betreft. U heeft hierdoor dus nooit meer last van een te korte USB-kabel of van een kabel die in de war zit. Het enige dat u hoeft te doen is de draadloze USB-ontvanger in een USB-poort te steken en het toetsenbord zal gelijk herkend worden. Vervolgens kunt u fijn draadloos gamen.

Game-ervaring

We hadden het net al over comfort en een verbeterde game-ervaring en dat was niet zonder reden. Het Corsair K70 RGB MK.2 gaming toetsenbord heeft namelijk een aantal eigenschappen die vooral de gamers onder ons zullen waarderen. Ten eerste hebben de toetsen anti-ghosting. Hiermee kunt u probleemloos veel toetsen tegelijkertijd indrukken, zonder dat alles blokkeert of zonder dat het toetsenbord onnauwkeurig wordt qua toetsregistratie. Dit is fijn voor tijdens het gamen, omdat er dan soms verschillende toetscombinaties van u verlangd worden om verder te komen in het spel. Met anti-ghosting op dit keyboard verloopt dit probleemloos.

Cherry MX Red schakelaars

Ten tweede maakt dit duurzame toetsenbord gebruik van zogeheten Cherry MX Red schakelaars, ook wel bekend als switches. Het keyboard heeft dus mechanische toetsen. Aan de buitenkant ziet u dit misschien niet, maar het verschil is direct te merken. Deze switches zorgen er namelijk voor dat u snel kunt typen, dat de toetsaanslag altijd nauwkeurig is, dat de toetsen vrijwel geen feedback geven als ze uw commando registreren en dat u bijna geen kracht hoeft te zetten om ze in te drukken. Het zorgt voor snelle en soepele toetsen die ideaal zijn voor tijdens het gamen, omdat het daar vaak aankomt op snelheid.

Specificaties

MerkCorsair K70 MK.2 RGB
IndelingQWERTY - Cherry MX Red
AansluitingDraadloos USB
ExtraAnti-Ghosting, RGB
Kabellengte1.8m
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie