Bedraad gaming toetsenbord - Trust

1 tot 2 werkdagen extra verzendtijd
Merk: Trust Avonn GTX830,
Indeling: QWERTY - Rubberdome,
Aansluiting: Bedraad USB,
Extra: Anti-Ghosting, RGB,
Kabellengte: 1.8m.
Productcode: 2268060
leverbaar: 3
€ 44,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2268060
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 44,99Aantal 10-49: € 43,42Aantal 50-249: € 39,59Aantal 250+: € 35,99
Meer informatie over dit product

Het Trust GXT 830-RW Avonn gaming toetsenbord is een QWERTY-toetsenbord, met een numeriek blok, anti-ghosting, achtergrondverlichting, multimediatoetsen en nog veel meer. Het ziet er ook nog eens fraai uit. De vorm spreekt tot de verbeelding en als de achtergrondverlichting aan staat, ziet het geheel er mooi uit. Het is hierbij zelfs mogelijk om bepaalde delen een ander kleurtje te geven. Een ander handig iets, om het product volledig naar uw eigen wensen in te richten, is de mogelijkheid om de helderheid van de kleuren in te stellen. U kunt hierbij kiezen uit veel verschillende kleuren en stijlen.

Kabelaansluiting

Qua aansluiting is het een normaal bedraad keyboard. Er zit een 1,8 meter lange USB-kabel aan met aan de andere zijde een mannelijke USB-A-connector. Deze steekt u eenvoudig in een vrije USB-poort, bijvoorbeeld van uw laptop of pc, waarna het direct herkend zal worden. Het voordeel van een bedraad keyboard is dat u altijd een goede en stabiele verbinding heeft die niet weg kan vallen.

Zes toetsen tegelijkertijd indrukken

Heeft u weleens meerdere toetsen tegelijkertijd op uw keyboard ingedrukt? De kans is groot dat de uitslag dan een tegensputterend toetsenbord was. Normale toetsenborden zijn hier namelijk helemaal niet voor gemaakt, omdat deze vaak toets per toets gebruikt worden. Soms drukt u misschien 3 op hetzelfde moment in, maar dat is toch wel het maximum. Maar bij sommige games wilt u soms misschien meer toetsen in kunnen drukken, bijvoorbeeld om op deze manier een speciale aanval of beweging uit te voeren om zo voorbij een bepaalde tegenstander te komen. Dat snappen wij. Daarom is het fijn dat u bij dit Trust GXT 830-RW Avonn gaming toetsenbord maximaal 6 toetsen tegelijkertijd in kunt drukken, zonder dat er problemen optreden.

Specificaties

MerkTrust Avonn GTX830
IndelingQWERTY - Rubberdome
AansluitingBedraad USB
ExtraAnti-Ghosting, RGB
Kabellengte1.8m
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie