Draadloos toetsenbord met muis - Logitech

1 tot 2 werkdagen extra verzendtijd
Merk: Logitech KM540,
Indeling: QWERTY - Rubberdome over membrane,
Aansluiting: Draadloos USB,
Extra: 6 Multimediatoetsen,
Voeding: 1x AA/1x AAA batterijen (incl).
Productcode: 2268058
leverbaar: 10
€ 99,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2268058
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 99,99Aantal 10-49: € 96,49Aantal 50-249: € 87,99Aantal 250+: € 79,99
Meer informatie over dit product

Met dit handige Logitech MK540 Advanced draadloos toetsenbord met muis setje haalt u niet alleen een keyboard in huis, maar direct een computermuis. Beide passen goed bij elkaar qua hoe ze eruit zien en vullen elkaar ook op technisch vlak goed aan. De toetsen van dit keyboard typen stil en comfortabel, en dat de hele dag lang. Beide apparaten werken verder draadloos door middel van een kleine USB-ontvanger. Gebruikt u deze ontvanger niet? Dan bergt u deze simpel op in de muis. In deze computermuis, die zowel door links- als rechtshandigen te gebruiken is, stopt u een AAA-batterij en in het keyboard een AA-batterij. Beide batterijen worden meegeleverd. Hiermee kunt u respectievelijk gemiddeld 18 maanden en 36 maanden doen. Daarna dienen de batterijen weer vervangen te worden.

Ondersteuning voor meer comfort

Aan de onderzijde van het toetsenbord uit dit Logitech MK540 Advanced draadloos toetsenbord met muis setje zit een rubberen deel waarop u uw polsen kunt laten rusten. Dit zorgt voor een stuk ontlasting en een ontspannen werkhouding, wat weer resulteert in minder fysieke klachten en dus meer comfort, de hele dag lang. Uw handen en polsen kunnen met deze steun, tijdens het typen van allerlei soorten teksten, op een natuurlijke houding op het toetsenbord blijven liggen. Uw productiviteit zal hierdoor vergroten en uw fysieke ongemakken worden weggenomen.

Het setje gebruiken

Het setje van het merk Logitech werkt zonder draden. Het is tevens eenvoudig om de muis en het toetsenbord met uw pc, laptop of smart tv te verbinden, want het enige dat u hoeft te doen is de kleine meegeleverde USB-ontvanger in een vrije USB-poort te steken en er zal automatisch draadloos verbinding worden gemaakt. Deze ontvanger gebruikt u dus voor zowel het keyboard als de muis, dus u heeft maar één vrije USB-poort nodig. Na aansluiting heeft u vervolgens een zeer sterke verbinding zonder haperingen, vertragingen en onderbrekingen, met een bereik tot wel 10 meter. U kunt het toetsenbord dus in principe bijvoorbeeld vanaf de bank gebruiken om uw smart-tv mee aan te sturen, zonder dat de afstand te groot wordt. Of u gebruikt het setje gewoon op uw bureau.

Specificaties

MerkLogitech KM540
IndelingQWERTY - Rubberdome over membrane
AansluitingDraadloos USB
Extra6 Multimediatoetsen
Voeding1x AA/1x AAA batterijen (incl)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie