Draadloos gaming toetsenbord - Corsair

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Corsair K63 TKL,
Indeling: QWERTY - Cherry MX Red,
Aansluiting: Draadloos USB,
Extra: Anti-Ghosting, TKL (Ten KeyLess),
Voeding: Accu, oplaadkabel incl.
Productcode: 2260029
€ 169,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2260029
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 169,99
Meer informatie over dit product

Het Corsair K63 gaming toetsenbord is een betaalbaar, kwalitatief goed keyboard dat uitermate geschikt is om mee te gamen. Het koppelt namelijk een aantal specifieke eigenschappen die vooral de gamers onder ons zullen waarderen, maar u kunt dit keyboard uiteraard ook als normaal toetsenbord gebruiken, dus voor alledaags gebruik. Qua indeling is het een normaal QWERTY-toetsenbord, inclusief pijltjestoetsen, volumeknoppen en mediatoetsen. Met laatstgenoemde toetsen is het mogelijk om het geluid van een audio- of videobestand aan of uit te zetten, of zachter/harder zonder dat u eerst naar het desbetreffende programma hoeft te gaan of naar de site waar het geluid vandaan komt hoeft te surfen.

Cherry MX Red

Waar het Corsair K63 gaming toetsenbord zich het meest in onderscheidt in vergelijking met andere keyboards, zijn de toetsen. Deze hebben namelijk mechanische switches. Dit product maakt gebruik van Cherry MX Red switches. Cherry is het bekendste bedrijf dat al decennialang switches maakt. De rode switches hebben bijvoorbeeld geen feedback, wat betekent dat u niet voelt of hoort wanneer een toets uw aanslag registreert. Het voordeel hiervan is dat de toetsen supersnel reageren en dat u vrijwel geen kracht hoeft te zetten om de toets in te drukken.

Draadloos aan de slag

Het in gebruik nemen van dit product is een fluitje van een cent. Het enige dat u hoeft te doen, is de USB-ontvanger in een vrije USB-poort van uw pc of laptop te steken. Vervolgens zal er een draadloos signaal naar het toetsenbord worden verzonden waarna u deze draadloos kunt gebruiken. Omdat de ontvanger klein is, kunt u hem prima in de USB-poort laten zitten. Het is dus volledig draadloos te gebruiken. Dit is handig, omdat u hierdoor nooit meer gebonden bent aan de lengte van de USB-kabel, u heeft nooit meer last van een kapotte kabel en de USB-kabel kan ook nooit meer in de knoei zitten. Het is slechts een kwestie van het keyboard neerzetten en beginnen met gamen.

Specificaties

MerkCorsair K63 TKL
IndelingQWERTY - Cherry MX Red
AansluitingDraadloos USB
ExtraAnti-Ghosting, TKL (Ten KeyLess)
VoedingAccu, oplaadkabel incl
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie