Bluetooth toetsenbord - Microsoft

1 tot 2 werkdagen extra verzendtijd
Merk: Microsoft Surface Keyboard,
Indeling: QWERTY - Rubberdome over membrane,
Aansluiting: Bluetooth,
Extra: 8 Multimediatoetsen,
Voeding: 2xAAA batterijen (incl).
Productcode: 1712794
leverbaar: 3
€ 119,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1712794
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 119,99
Meer informatie over dit product

Het Microsoft Surface Keyboard bluetooth toetsenbord is een fraai product met alle knoppen die u op een modern keyboard kunt verwachten. Hij ziet er bijzonder stijlvol uit. De body is gemaakt van lichtgrijs aluminium en de toetsen zijn iets donkerder grijs van kleur, wat zorgt voor een mooi geheel. Het is qua indeling een QWERTY-toetsenbord, dus de plek van alle lettertoetsen voelt gelijk vertrouwd aan. Het product werkt draadloos en krijgt zijn voeding door twee AAA-batterijen. Deze batterijen krijgt u erbij. Hoe u verbinding maakt tussen het keyboard en bijvoorbeeld uw tablet, smartphone, laptop of pc, is eenvoudig.

Draadloos bereik van 10 meter

Uw laptop, smart tv of pc met het draadloos toetsenbord verbinden is eenvoudig. Het toetsenbord maakt namelijk gebruik van bluetooth. Dus in theorie kunt u het ook gebruiken voor uw tablet of smartphone, als u een keer uitgebreid op uw mobiele apparaat typen. Het verbinding maken gaat daarbij erg eenvoudig: zet de bluetooth-functionaliteit aan op uw toestel, zet het keyboard aan en er zal direct verbinding worden gemaakt. Het besturingssysteem van uw mobiele apparaat, laptop of pc, of dat nu Android, MacOS, Chrome, Windows, iOS of iets anders is, maakt verder niet uit. Het bereik van bluetooth is trouwens rond de 10 meter, dus u kunt vrij ver van uw beeldscherm af gaan zitten, zonder dat de verbinding verbroken wordt.

Stille toetsen

De toetsen van het Microsoft Surface Keyboard bluetooth toetsenbord zijn van uitmuntende kwaliteit. Allereerst zijn ze erg dun en hebben ze een lichte aanslag, waardoor u ze niet diep hoeft in te drukken bij het schrijven van uw teksten. Dit zorgt voor een stukje ontlasting van de vingers. Verder zijn ze stil en hierdoor vrijwel niet te horen als u aan het werk bent. Dit zorgt voor minder afleiding en dus een hogere productiviteit van uzelf en uw eventuele omgeving. Aan de rechterkant is verder een handig numeriek blok aanwezig waarmee u getallen, formules en sommen sneller verwerkt en invoert, ideaal als u veel in spreadsheetprogramma’s als Excel en Numbers werkt.

Specificaties

MerkMicrosoft Surface Keyboard
IndelingQWERTY - Rubberdome over membrane
AansluitingBluetooth
Extra8 Multimediatoetsen
Voeding2xAAA batterijen (incl)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie