R-GO Split - Ergonomisch toetsenbord

Indeling: QWERTY - Membrane,
Aansluiting: Bedraad USB,
Extra: Ergonomisch ontwerp,
Kabellengte: 1.8m.
Productcode: 1680733

10
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

€ 129,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1680733
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 129,99
Meer informatie over dit product

Het R-GO Split ergonomisch toetsenbord is in twee verschillende delen uit elkaar te halen. Verder is het een normaal bedraad keyboard dat u met de 1,8 meter lange USB-kabel met uw pc of laptop verbindt. De meeste gebruikers zullen dit product samen met een pc gebruiken, maar hij is dus ook prima samen met een laptop te gebruiken, bijvoorbeeld als u een laptopstandaard gebruikt en u hierdoor het eigen laptoptoetsenbord niet goed kunt gebruiken. Verder is dit keyboard zwart van kleur en is het, als de twee delen in elkaar zijn geklikt, 34,2 centimeter bij 15,2 centimeter bij 2,5 centimeter groot.

Twee delen

Het rijtje letters T, G en B en alle andere knoppen links hiervan zitten, als de delen uit elkaar zijn gehaald, op het linkerdeel. De rest van de letters en knoppen zitten op het rechterdeel. Maar wat is hier nu het idee achter? Op de eerste plaats is dit handig met meenemen. Als u vaak buiten de deur werkt en u dan liever uw eigen toetsenbord meeneemt, dan klikt u de twee delen simpel uit elkaar. Zo is het keyboard stukken makkelijker mee te nemen. Een tweede voordeel van het uit elkaar kunnen halen van dit toetsenbord is dat dit beter kan zijn voor uw handen en polsen. U kunt de twee delen precies op de manier op uw bureau plaatsen zoals u dat zelf wilt, om op deze manier uw handen en polsen zoveel mogelijk te ontlasten. Speel hier mee en creëer uw optimale opstelling. De twee delen zitten aan elkaar met een magneet, dus in en uit elkaar halen gaat hierdoor eenvoudig.

Slank

Verder is het R-GO Split ergonomisch toetsenbord bijzonder slank te noemen en zijn de toetsen plat en stil. Hierdoor is hij ook weer makkelijk overal mee naartoe te nemen en typt hij fijn. Het zorgt ook voor meer comfort omdat op deze manier uw polsen in een meer horizontale positie kunnen blijven liggen. Dit is weer een stukje ontlasting waar u direct profijt van heeft, maar ook in de toekomst. Daarnaast is het toetsenbord een lichtgewicht, dus u verplaatst het hierdoor gemakkelijk. Zoekt u dus een QWERTY-toetsenbord om comfortabel mee te kunnen typen, dan is dit zwarte exemplaar een goede optie om in overweging te nemen.

Specificaties

IndelingQWERTY - Membrane
AansluitingBedraad USB
ExtraErgonomisch ontwerp
Kabellengte1.8m
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie