Bluetooth toetsenbord - Apple

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Merk: Apple Magic Keyboard,
Indeling: QWERTY - Butterfly Switch,
Aansluiting: Bleutooth,
Extra: 10 Multimediatoetsen, met numeriek,
Voeding: 2x AA batterij (incl).
Productcode: 1656231
voorraad: 2
€ 179,00 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1656231
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 179,00
Meer informatie over dit product

Dit toetsenbord met numeriek deel Apple - Magic Keyboard is een QWERTY-toetsenbord dat u eenvoudig met u laptop, tablet of smartphone koppelt door middel van de draadloze bluetooth-technologie. Het werkt met een accu, dus geen gedoe meer met te korte USB-kabels of lege batterijen. Als de accu leeg is, koppelt u het toetsenbord aan uw laptop en na een tijdje is de accu weer vol. Met een volle accu kunt u minimaal een maand werken en vaak zelfs nog langer. U heeft er dus eigenlijk geen omkijken naar.

Werken met cijfers

Met het numerieke blok aan de rechterzijde van het keyboard werkt u veel sneller met allerlei getallen en/of sommen. In dit blok worden de cijfers niet naast elkaar geplaatst, zoals normaal bij een QWERTY-toetsenbord, maar in een aantal rijen. Hieromheen staan ook de knoppen voor onder andere optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen. Door de positie van deze toetsen, kunt u veel sneller getallen invoeren, sommen uitrekenen, formules invoeren en eigenlijk alles wat met cijfers te maken heeft. Dit is bijvoorbeeld handig als u uw boekhouding of administratie aan het doen bent.  Maar het maakt ook het werken in spreadsheetprogramma’s als Excel en Numbers een stuk simpeler en sneller.

Handige toetsen

Op dit keyboard zitten, naast het hierboven genoemde numerieke blok, nog veel meer handige toetsen zoals multimediatoetsen. U kunt hiermee bijvoorbeeld een filmpje op pauze zetten, een liedje vooruitspoelen, de helderheid van uw scherm aanpassen, de toetsverlichting veranderen, het onderdeel Launchpad openen en nog veel meer. Dat u deze instellingen via uw toetsenbord kunt veranderen, zorgt voor een meer gestroomlijnde workflow.

Specificaties

MerkApple Magic Keyboard
IndelingQWERTY - Butterfly Switch
AansluitingBleutooth
Extra10 Multimediatoetsen, met numeriek
Voeding2x AA batterij (incl)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie