Logitech MK850 - Ergonomisch toetsenbord

1 tot 2 werkdagen extra verzendtijd
Indeling: QWERTY - Rubberdome over membrane,
Aansluiting: Draadloos USB,
Extra: Ergonomisch ontwerp,
Voeding: 1xAA/2xAAA batterijen (incl).
Productcode: 1454136
leverbaar: 10
€ 149,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1454136
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 149,99
Meer informatie over dit product

Twee topproducten voor de prijs van één, dat is wat u krijgt als u dit toetsenbord en muis setje Logitech MK850 aanschaft. Het is een kwestie van de USB-ontvanger in een USB-poort te steken en u bent klaar om te beginnen. Dus geen ingewikkelde installatie stappen of iets dergelijks. De verschillende multimediatoetsen maken het daarbij gemakkelijk om bijvoorbeeld liedjes op Spotify of iTunes af te spelen, door te spoelen of te pauzeren. Het setje wordt geleverd inclusief de bijbehorende batterijen voor allebei de producten.

Optimaal werken met het toetsenbord

Het is fijn werken met dit toetsenbord en muis setje Logitech MK850. Zo heeft het keyboard bijvoorbeeld ingebouwde hand- en polssteunen. Hiermee kunnen uw handen in een natuurlijke positie blijven rusten gedurende het typen. Dit verlaagt de kans op blessures als RSI en zorgt ervoor dat u de gehele dag fijn kunt werken. De toetsen typen soepel. Aan de onderkant van het toetsenbord zitten verstelbare pootjes waarmee u het eenvoudig in een goede stand kunt zetten.

Optimaal werken met de muis

Ook bij de muis is gedacht aan comfort, zo is de vorm aan de onderkant iets breder dan aan de bovenkant en dat zorgt voor goede grip en een comfortabele manier van werken. Het scrollen gaat snel en nauwkeurig. Met de DuoLink technologie kunnen de verschillende knoppen op uw muis een aantal extra handelingen uitvoeren als u de Fn-toets op uw toetsenbord indrukt. De muis werkt dus echt samen met uw toetsenbord.

Specificaties

IndelingQWERTY - Rubberdome over membrane
AansluitingDraadloos USB
ExtraErgonomisch ontwerp
Voeding1xAA/2xAAA batterijen (incl)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie