Bedraad gaming toetsenbord - Corsair

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Corsair K95 Platinum RGB,
Indeling: QWERTY - Cherry MX Silver,
Aansluiting: Bedraad USB,
Extra: Anti-Ghosting, RGB,
Kabellengte: 1.8m.
Productcode: 1449233
€ 239,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1449233
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 239,99
Meer informatie over dit product

Het Corsair K95 RGB Platinum gaming toetsenbord is een bedraad toetsenbord met Cherry MX Silver switches. Het is een product dat zowel de beginnende gamers als de door de wol geverfde professionals zal aanspreken. Dit komt door een aantal zaken. Op de eerste plaats reageren de toetsen super nauwkeurig en snel, waardoor ze precies doen wat u wilt en op het moment dat u dat wilt. Dit kan net het verschil zijn tussen een level halen of weer opnieuw beginnen. Deze switches hebben verder vrijwel geen feedback, wat de snelheid nog groter maakt. Als laatste hebben ze 100% anti-ghosting, een toetsaanslag van 45 gram, waardoor u vrijwel geen kracht hoeft te zetten om ze in te drukken, en een activatiepunt van 1,2.

Een verbinding waar u op kunt vertrouwen

Alles moet tegenwoordig draadloos, maar soms kan een USB-kabel toch wel handig zijn. Zeker in het geval van dit Corsair K95 RGB Platinum gaming toetsenbord. Door het keyboard met de USB-kabel, met een lengte van 1,8 meter, via een USB-poort met uw pc of laptop te verbinden, heeft u namelijk altijd een stabiele en snelle verbinding waar u op kunt vertrouwen. Een verbinding met een USB-kabel is altijd goed en stabiel, ongeacht de aanwezigheid van draadloze apparaten in de omgeving.

Hand- en palmsteun

Een fijn iets is dat er onderaan het keyboard een hand- en palmsteun aanwezig is. Dit is een zacht deel waardoor uw polsen, tijdens het gebruik van het keyboard, in een andere hoek komen te staan. Een hoek die voor een stukje ontlasting zorgt, waardoor u een meer ontspannen houding heeft en waardoor u minder fysieke klachten krijgt. Dus de hele dag gamen is met dit toetsenbord van het merk Corsair, door de gebruikte snelle switches en door de hand- en palmsteun aan de onderzijde, geen enkel probleem.

Specificaties

MerkCorsair K95 Platinum RGB
IndelingQWERTY - Cherry MX Silver
AansluitingBedraad USB
ExtraAnti-Ghosting, RGB
Kabellengte1.8m
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie