Draadloos toetsenbord - Microsoft

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Microsoft All-in-One Media Keyboard,
Indeling: QWERTY - Rubberdome,
Aansluiting: Draadloos USB,
Extra: 7 Multimediatoetsen,
Voeding: 2xAAA batterijen (incl).
Productcode: 1425814
€ 59,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1425814
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 59,99Aantal 10-49: € 57,89Aantal 50-249: € 52,79Aantal 250+: € 47,99
Meer informatie over dit product

Het Microsoft All-in-One Media draadloos toetsenbord is een mooi en strak product waarmee u zowel uw dagelijkse zaken kunt doen, zoals het schrijven van een online boodschappenlijstje, een persoonlijke blogpost of een website URL intikken, maar ook voor al uw professionele kantoorwerkzaamheden als grote rapporten opstellen, uw administratie bijhouden et cetera. Omdat het morsbestendige keyboard er tevens super strak uitziet, met zijn zwarte kleur, compactheid, ronde hoeken en slanke ontwerp, staat hij tevens fraai op elk bureau. We zullen nu wat dieper ingaan op alle verschillende toetsen op dit keyboard van het merk Microsoft.

De verschillende toetsen

Het Microsoft All-in-One Media draadloos toetsenbord is verder een QWERTY-toetsenbord, zoals we dat gewend zijn in Europa. Dus alle toetsen zitten op precies de plek waar u ze kunt verwachten, met als eerste lettertoetsen de letters Q, W, E, R, T en Y. Verder zijn alle toetsen aanwezig die u normaal gesproken kunt verwachten, zoals de Backspace-, Enter-, Shift-, en een Windows-knop. Maar dat is niet alles. Aan de linkerzijde van het keyboard zitten bijvoorbeeld drie volumeknoppen waarmee u het geluidsvolume harder, zachter of uit kunt zetten. U hoeft hier dus per se voor naar het specifieke programma te gaan of naar de website waar het geluid vandaan komt te surfen. Verder vallen de drie media hotkeys op rechtsboven. Hier kunt u verschillende functies aan koppelen, bijvoorbeeld een favoriete website of programma, zodat u deze met een druk op de knop kunt openen.

Andere handige eigenschappen en functies

Naast de hierboven genoemde toetsen valt ook het grote touchpad aan de rechterzijde op. Dit touchpad kunt u gebruiken als een soort muis. U verplaatst er de cursor op het beeldscherm dus mee. Het fijne aan dit toetsenbord is tevens dat het draadloos werkt. Dus u heeft geen gedoe meer met kapotte of te korte USB-kabels. Het enige dat u hoeft te doen is de USB-ontvanger in de USB-poort van uw laptop, pc of smart tv te steken en u kunt het keyboard draadloos gebruiken. Tel hier als laatste de morsbestendigheid van dit keyboard bij op, waardoor het niet uitmaakt of u een keer een glas vloeistof over het toetsenbord heen gooit, en u krijgt dit goede, betaalbare en handige toetsenbord van Microsoft.

Specificaties

MerkMicrosoft All-in-One Media Keyboard
IndelingQWERTY - Rubberdome
AansluitingDraadloos USB
Extra7 Multimediatoetsen
Voeding2xAAA batterijen (incl)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie