Bluetooth toetsenbord - Gembird

Momenteel helaas uitverkocht
Bluetooth toetsenbord - Gembird Voeding: 1x AA batterijen (incl)
Bluetooth toetsenbord - Gembird
   
Merk: Gembird KB-BT,
Type: QWERTY,
Aansluiting: Bluetooth,
Extra: Geschikt voor mobiele apparaten,
Voeding: 1x AA batterijen (incl).
Productcode: 1393747
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 12,95
€ 15,23 € 12,95 (incl. 21% BTW)
Productcode: 1393747
Meer informatie over dit product

Het bluetooth toetsenbord Gembird KB-BT-001 zwart is een klein, stijlvol en dun toetsenbord dat u via bluetooth met uw laptop, pc, smart tv, tablet of smartphone kunt gebruiken. Omdat u dus niet afhankelijk bent van een kabel, kan u een groot eind van uw beeldscherm af gaan zitten. Als de afstand tussen het apparaat en het keyboard onder de 10 meter blijft, dan zit u goed. Het is qua formaat een wat kleiner toetsenbord, maar daar merkt u qua functionaliteiten weinig van. Zo typen de toetsen bijvoorbeeld soepel en licht, iets dat het werken op dit toetsenbord een fijne ervaring maakt. De toetsenindeling is volgens het QWERTY-indelingssysteem. Een andere fijne eigenschap is dat het toetsenbord aan de achterkant iets verhoogd is. Dit zorgt ervoor dat hij iets schuin staat.

Verbinding maken

Het bluetooth toetsenbord Gembird KB-BT-001 zwart maakt gebruik van bluetooth om verbinding te maken met uw apparaat. Het voordeel hiervan ten opzichte van verbinding maken met wifi is dat u veel minder energie kwijt bent als u het toetsenbord gebruikt. Het voordeel van bluetooth in vergelijking met bijvoorbeeld een USB-kabel is misschien nog wel groter. Want met een kabel bent u gebonden aan de lengte van deze kabel, die vaak varieert tussen de 1 en de 2 meter, terwijl u met bluetooth een afstand van 10 meter kan hebben tussen het apparaat en het toetsenbord. Natuurlijk zit u niet vaak op zo’n afstand van het scherm van bijvoorbeeld uw laptop, maar als u dit toetsenbord gebruikt voor bij uw smart tv dan is het wel handig. U kunt dan bijvoorbeeld vanaf uw bank op het keyboard intypen welk programma u wilt bekijken op tv of welk filmpje op YouTube. Op dit soort momenten is het fijn dat u dus 10 meter van uw televisie af kan zitten. Het keyboard zelf werkt op een AA-batterij en hiermee kunt u het toetsenbord 200 uur gebruiken.

Ook handig voor bij uw laptop

Een extern keyboard lijkt in de eerste plaats alleen iets voor pc-gebruikers, omdat zij nu eenmaal een apart toetsenbord nodig hebben. Maar heeft u er weleens over nagedacht dat u het bluetooth toetsenbord Gembird KB-BT-001 zwart tevens prima samen met uw laptop kunt gebruiken? Misschien typen uw laptoptoetsen namelijk helemaal niet fijn, of maakt u gebruik van een standaard voor uw laptop waardoor hij een stuk hoger staat. Dit laatste verbetert misschien uw lichaamshouding, maar u kunt daardoor wel een stuk lastiger tikken. Uw vingers zullen bijvoorbeeld eerder moe worden en uw productiviteit zal hierdoor afnemen. In deze gevallen kunt u dit externe bluetooth toetsenbord goed gebruiken als extern keyboard.

Werkt met de meeste mobiele telefoons, tablets, PC’s, maar ook met voor Bluetooth geschikte TV’s en media boxes

Interface: Bluetooth v.3.0
Aantal toetsen: 78 pcs
Bereik: up to 10 m
Accu: vervangbare Alkaline AA-battery
Verbruik: 1.5 V DC up to 8 mA
Afmetingen: 287 x 137 x 20 mm
Gewicht: 358 g
Werktemperatuur: 0 graden C ~ 50 graden C (Vochtigheid: 20% ~ 90%)

Systeemeisen:
Windows: XP/NT/Vista/7/8
Apple: iPad, iPhone, iPod Touch and MAC OS
Android: 3.0 & above

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie