Bluetooth toetsenbord - Gembird

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Bluetooth toetsenbord - Gembird Voeding: 1x AA batterijen (incl)
Bluetooth toetsenbord - Gembird
Bluetooth toetsenbord - Gembird
   
Merk: Gembird KB-BT,
Indeling: QWERTY - Chocolate switch,
Aansluiting: Bluetooth,
Extra: Geschikt voor mobiele apparaten,
Voeding: 1x AA batterijen (incl).
Productcode: 1393746
voorraad: 8
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 13,99
€ 13,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1393746
Meer informatie over dit product

Het bluetooth toetsenbord Gembird KB-BT-001 wit is misschien niet het allergrootste keyboard, maar werkt toch uitmuntend en ziet er tevens stijlvol uit. Gebruik het toetsenbord samen met uw pc, laptop, smartphone, smart tv of tablet. Omdat alles met bluetooth werkt en u geen USB-kabel nodig heeft om alles met elkaar te verbinden, kunt u een groot eind van uw scherm zitten terwijl u gebruikmaakt van dit toetsenbord. Deze maximale afstand is 10 meter. Het toetsenbord zelf is een redelijk klein exemplaar, dus hij is ook ideaal om overal mee naartoe te nemen. Stop hem bijvoorbeeld in uw tas en gebruik hem om snel collegeaantekeningen op uw mobiel mee te maken. Op deze manier kunt u uw zware laptop thuislaten.

Handige eigenschappen

Het fijne aan dit toetsenbord is dat hij qua toetsen gebruikmaakt van het QWERTY-indelingssysteem. Dit is het meest voorkomende indelingssysteem in Nederland, dus u bent waarschijnlijk direct vertrouwd met het keyboard. Een andere goede en handige eigenschap is dat hij, door een verhoging aan de achterzijde, ietwat schuin staat als u hem gebruikt. Dit komt het gebruiksgemak ten goede. Het keyboard zelf werkt op een AA-batterij en met een volle batterij kunt u het toetsenbord tot wel 200 uur gebruiken. Door zijn witte kleur past hij tevens prima bij al uw eventuele Apple-producten.

Bluetooth

Met het bluetooth toetsenbord Gembird KB-BT-001 wit maakt u verbinding door middel van bluetooth. Dit in tegenstelling tot veel keyboards die u via een USB-kabel of via wifiverbinding moet laten maken. Het voordeel van bluetooth ten opzichte van wifi is dat u veel minder energie verbruikt tijdens het gebruik van het toetsenbord. Het voordeel van bluetooth in vergelijking met een USB-kabel is dat u niet afhankelijk bent van de lengte van deze kabel. Vaak is deze namelijk maximaal twee meter, terwijl dit bij dit bluetooth toetsenbord maximaal 10 meter is. Als u vanaf uw bank iets wilt typen op uw smart tv, bijvoorbeeld in de digitale televisiegids of om een filmpje te kijken op YouTube, dan wordt deze grote maximale afstand interessant.

Werkt met de meeste mobiele telefoons, tablets, PC’s, maar ook met voor Bluetooth geschikte TV’s en media boxes

Interface: Bluetooth v.3.0
Aantal toetsen: 78 pcs
Bereik: up to 10 m
Accu: vervangbare Alkaline AA-battery
Verbruik: 1.5 V DC up to 8 mA
Afmetingen: 287 x 137 x 20 mm
Gewicht: 358 g
Werktemperatuur: 0 graden C ~ 50 graden C (Vochtigheid: 20% ~ 90%)

Systeemeisen:
Windows: XP/NT/Vista/7/8
Apple: iPad, iPhone, iPod Touch and MAC OS
Android: 3.0 & above

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie